İnceleme GTA V Kaldırabilecek Durumda mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dreddiniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

dreddiniz

Ziyaretçi
Öncelikle Herkese Merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Öncelikle GTA V Online'ı epey bir seviyorum ve oynarken eğleniyorum fakat internet kafede oynarken altta braktığım bilgisayar özelliklerim ile acaba GTA V oyununu en düşük grafikler ile açabilir miyim lütfen bilgili biri yardımcı olursa sevinirim.

İşletim Sistemim;

64x işletim sistemi

İşlemci i5 3330 3.0 GHZ
4 GB Ram
GT 710 2GB Ekran kartı
500 GB Harddisk

Bulunmakta daha fazla merak ettiğiniz şeyler varsa lütfen aşşağı kısıma bir şeyler yazarsa çok sevinirim iyi forumlar.

hocam açmak farklı oynatmak farklı
şahsen bu özelliklerle açarsın fakat oynatmaz yani şansına küs
tahminimce en düşük ayarlarda 20-30fps arası gidip gelir

Benimde sistemim hemem hemen aynı hatta daha kötü ancak 30-40 fps oynatıyor, yani oynarsın.

Benimde sistemim hemem hemen aynı hatta daha kötü ancak 30-40 fps oynatıyor, yani oynarsın.
şaşırdım benimde eski bilgisayarım aynı özelliklerdeydi sadece ekran kartı radeon 8350'mi neydi yani daha kötüydü fakat çözünürlüğü düşürdüğüm, grafik ayarlarını en düşüğe aldığım halde 15-20FPS'den çıkamadım

Eğer internetiniz iyiyse Geforce Now kullanabilirsiniz.

800 x 600 çözünürlükte 50 FPS'e kadar gelebilirsin fakat 720p çözünürlükte ne kadar FPS alırsın bu sistemle orası tartışılır. 30 FPS alırsın gibime geliyor yani oynarsın. Eğer hikayeyi gerçekten oynamak istersen (ben tavsiye ediyorum GTA serisinin en iyi hikayesine sahip) denemelisin bence. İstersen bu bilgisayarı ikinci el olarak sat değeri düşük olur ama yanına GTA 5 kaldırır yaz alanların sayısı çok olur. Biz denedik, işe yarıyor : )

50 FPS bile düşük ayarlarda yeter sana fakat çok zevkini çıkaramazsın diyeyim sana. Yine açar oyunu.

Bu arada oyunu açtığında ekran kartının derecesi 70'lerde gezecek. İşlemcinin derecesi ise 60'larda gezecek.

800 x 600 çözünürlükte 50 FPS'e kadar gelebilirsin fakat 720p çözünürlükte ne kadar FPS alırsın bu sistemle orası tartışılır. 30 FPS alırsın gibime geliyor yani oynarsın. Eğer hikayeyi gerçekten oynamak istersen (ben tavsiye ediyorum GTA serisinin en iyi hikayesine sahip) denemelisin bence. İstersen bu bilgisayarı ikinci el olarak sat değeri düşük olur ama yanına GTA 5 kaldırır yaz alanların sayısı çok olur. Biz denedik, işe yarıyor : )

50 FPS bile düşük ayarlarda yeter sana fakat çok zevkini çıkaramazsın diyeyim sana. Yine açar oyunu.
Satmayı düşünüyorum biraz para toplayıp satıp üzerine koyup bir şeyler yapmayı planlıyorum düşüncen için teşekkür ederim

Düşük ayarlarda oynarsın bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl