Çözüldü GroupManager VIP'lerin yetkisini otomatikman siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakBagoglu

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
BurakBagoglu

Discord:

rumplers#1038

Group Manager yetkileri ototmatik olarak siliyor. Mesela ben bir oyuncuya VIP verdiğimde 7-8 dakika sonra tekrar oyuncu oluyor. Nasıl düzeltebilirim??

Group Manager yetkileri ototmatik olarak siliyor. Mesela ben bir oyuncuya VIP verdiğimde 7-8 dakika sonra tekrar oyuncu oluyor. Nasıl düzeltebilirim??
Kullandığınız bir vip plugini varmı. Mesela PixelVip plugininden kaynaklanabilir bu sorun.

Büyük ihtimal VipZero eklentisini kullanıyorsun. Bendede oluyordu bu sorun, ama VipZero kullanmanı önermiyorum. VIP verdiğin kişi bir süre sonra DEFAULT yetkisine geri dönüyor. VipZero eklentisini silersen sorunun düzelecektir.

Büyük ihtimal VipZero eklentisini kullanıyorsun. Bendede oluyordu bu sorun, ama VipZero kullanmanı önermiyorum. VIP verdiğin kişi bir süre sonra DEFAULT yetkisine geri dönüyor. VipZero eklentisini silersen sorunun düzelecektir.
PixelVip pluginindede aynı olay mevcut. VipZero kullanmadığım için yanlış bilgi veririm diye söylemedim. Umarım yardımcı olabilmişizdir.

Sorunu buldum VipZero plugininden dolayımış Teşekkürler

VipZero yerine LuckPerms kullanmayı denemelisin. Kullanımı GroupManager'dan daha rahat ve süreli olarak grup (rütbe) verebiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl