BurakBagoglu
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- BurakBagoglu
Discord:
rumplers#1038
rumplers#1038
Dropex2#3234
Kullandığınız bir vip plugini varmı. Mesela PixelVip plugininden kaynaklanabilir bu sorun.Group Manager yetkileri ototmatik olarak siliyor. Mesela ben bir oyuncuya VIP verdiğimde 7-8 dakika sonra tekrar oyuncu oluyor. Nasıl düzeltebilirim??
EmreSHN#4551
Büyük ihtimal VipZero eklentisini kullanıyorsun. Bendede oluyordu bu sorun, ama VipZero kullanmanı önermiyorum. VIP verdiğin kişi bir süre sonra DEFAULT yetkisine geri dönüyor. VipZero eklentisini silersen sorunun düzelecektir.Group Manager yetkileri ototmatik olarak siliyor. Mesela ben bir oyuncuya VIP verdiğimde 7-8 dakika sonra tekrar oyuncu oluyor. Nasıl düzeltebilirim??
Dropex2#3234
PixelVip pluginindede aynı olay mevcut. VipZero kullanmadığım için yanlış bilgi veririm diye söylemedim. Umarım yardımcı olabilmişizdir.Büyük ihtimal VipZero eklentisini kullanıyorsun. Bendede oluyordu bu sorun, ama VipZero kullanmanı önermiyorum. VIP verdiğin kişi bir süre sonra DEFAULT yetkisine geri dönüyor. VipZero eklentisini silersen sorunun düzelecektir.
rumplers#1038
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!