GroupManager mi? LuckPerms mi?

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Selamlar.
Arkadaşlar sizce GroupManager mi daha kullanışlı yoksa Luckperms mi?

Benim görüşüm;
İkisi de kullanışlı fakat ben yenilikçi olduğum için LuckPerms'i tercih ederdim.

Siz neyi tercih ederdiniz?​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Essentials ile LuckPerms mi? GroupManager ile LuckPerms olmasın o. :-)

Tabii ki LuckPerms.

Eğer paranız varsa UltraPermissions. Mis gibi eklenti, kaç yıldır kullanmaktayım hepsine bin basar bence. Gerek chat formatı, gerek papi desteği, gerek tab formatı, süreli yetki, gerek gui tabanlı permission verme, mysql/bungee desteği..
Neredeyse 4 eklentiyi(Chat, permission, tab, vipzero) toplamış adamlar. Bence hepsine bin basar, tam anlamıyla mükemmel.

Valla ben GroupManager'in hiç bir sıkıntısını görmüyorum ve onu kullanıyorum. Yenilikçi olacağız diye düzeni bozmaya gerek yok.

Eğer paranız varsa UltraPermissions. Mis gibi eklenti, kaç yıldır kullanmaktayım hepsine bin basar bence. Gerek chat formatı, gerek papi desteği, gerek tab formatı, süreli yetki, gerek gui tabanlı permission verme, mysql/bungee desteği..
Neredeyse 4 eklentiyi(Chat, permission, tab, vipzero) toplamış adamlar. Bence hepsine bin basar, tam anlamıyla mükemmel.

UltraPermissions dediğin şey GroupManager'dan dahi kötü sadece düzenleme olayı çok iyi. Gidin karşılaştırmalara bir göz atın.

Valla ben GroupManager'in hiç bir sıkıntısını görmüyorum ve onu kullanıyorum. Yenilikçi olacağız diye düzeni bozmaya gerek yok.
Düzenden kastın inatla daha iyisi varken dandik eklenti kullanmak ise tabii.

bukkit-compare.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu resmi atmaktan bıktım.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu resmi atmaktan bıktım.
Ya banane resimden .d. Ben kendim için söylüyorum. Bana göre groupmanager daha kullanışlı. Belki de bu luckperms kullanmadığım içindir. Ama ben groupmanagerin bana yetmediği zamana kadar groupmanageri kullanmaya devam edeceğim.

Hatta ve hatta GroupManager'daki bütün permleri grupları luckperms'e aktarabilirsiniz.

Ya banane resimden .d. Ben kendim için söylüyorum. Bana göre groupmanager daha kullanışlı. Belki de bu luckperms kullanmadığım içindir. Ama ben groupmanagerin bana yetmediği zamana kadar groupmanageri kullanmaya devam edeceğim.

1.7.2 zamanlarında kullanılan eklentilerden bir tanesi. Siz bilirsiniz.

UltraPermissions dediğin şey GroupManager'dan dahi kötü sadece düzenleme olayı çok iyi. Gidin karşılaştırmalara bir göz atın.
Kaç yıldır kullanıyorum hiçbir şekilde hatası çıkmadı. Ayrıca gerçekten eklentide tasarruf sağlayan bir şey. Gidip essentialschat, deluxechat ekleyeceğime direk options > chat format bitti. Kendi placeholderlarımı bile koyabiliyorum bundan güzel ne var?(Essentialschat için konuşuyorum, Türkiye'nin büyük bir kısımı bunu kullanıyor.) Veya tab eklentisine gerek kalmadan prefixleri ayarlama. Kullanmayı bilene güzel bir eklenti, herkes kullanmaz.

Resimdekiler outdated ve sadece luckperms lehine. Per-world kimse kullanmıyor, prefix-suffix mevcut, zaten eklentide türkçe desteği var, zaten yaml desteği bir zahmet kimse getirmesin, ayrıca flatfile -> mysql, mysql > flatfile desteği var.

Ayrıca iki eklentinin işlevleri çok farklı. Luckperms grup/prefix eklentisi, ultrapermissions chat,permission,tab birleşimi. Dediğim gibi kullananabilene güzel. Ben fikrimi sundum, ayrıca "Bence" kelimesinin üstünü kalınlaştırdım. Konuya son mesajımdır.

Hatta ve hatta GroupManager'daki bütün permleri grupları luckperms'e aktarabilirsiniz.

1.7.2 zamanlarında kullanılan eklentilerden bir tanesi. Siz bilirsiniz.
Benim için 1.7.2 de kullanılması önemli değil. Şuan da bir sıkıntısının olmaması.

Ona bakarsak AuthMe de 2012 eklentisi ama hala kullanıyoruz. Üstelik LoginSecurity gibi eklentiler varken.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl