Çözüldü Groupmanager Essentials Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melichtv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 988
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melichtv

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
fakemelichtv

Discord:

` Melich'!#9321

Merhaba arkadaşlar twitch te yayınlar yapmaktayım bir survival sunucum var bu sunucuya /kit /ah vb şeyler eklemek istiyorum fakat bilgim sıfır adımın başına kurucu bile koyamadım adamlar ne yapıyorsa aynısını yapıyorum olmuyor bu konularda bilgi sahibi biri gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhaba name tag edit kullanıyorum 5 Harften sonrası sıkıntılı

Tab nedir kusura bakmayın çok cahilim

SİZ GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR ÜSTADSINIZ SAĞOLUN

evet fakat yeni bir problemim var name tag edit te kendimi 1 yaptım en üstte ve aboneler 2 takipçiler 3 şuan bazı takipçierim girdi ve sıralama bu şekilde acaba groupmanager yada tab ın kendine ait bir sıralama sistemi mi var en üstte kurucu sonra abone sonrada takipçi olmasını nasıl ayarlarım?
deneme.png

evet fakat yeni bir problemim var name tag edit te kendimi 1 yaptım en üstte ve aboneler 2 takipçiler 3 şuan bazı takipçierim girdi ve sıralama bu şekilde acaba groupmanager yada tab ın kendine ait bir sıralama sistemi mi var en üstte kurucu sonra abone sonrada takipçi olmasını nasıl ayarlarım?
Ekli dosyayı görüntüle 158975
Merhaba,

Nametagedit plugininin içine girin, "groups.yml" dosyasına girin. Mesela ben tab'da adminin 1. sırada gözükmesini istiyorum diyelim

1611876829439.png

SortPriority'i 1 yaptım artık "Admin" rütbesine sahip olan kişiler 1. sırada yani en üstte gözükecek.

NameTagEdit kullanmayın silin TAB kullanın onun yerine ve TAB'da rütbe prefixleri ayarlanırken en üste kurucu aşağı da diğer grupları priorities yerinde yazıp sıralama yapabilirsiniz.

Tab pluginin içinde config dosyasındamı dediğiniz priorities bulamadım

Nametagedit teki grupları nte.ornek şeklinde /nte group grup ismi nte.ornek kullanarak groupmanager daki grupla birleştiriyordum tab da nasıl yapacağım? nametagedit silmede yapamazmıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl