Çözüldü Groupmanager Essentials Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melichtv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 988
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nametagedit teki grupları nte.ornek şeklinde /nte group grup ismi nte.ornek kullanarak groupmanager daki grupla birleştiriyordum tab da nasıl yapacağım? nametagedit silmede yapamazmıyız
NameTagEdit silip TAB configinden tanımlamalısınız prefixleri nte.vip gibi gerek yok permissiona.

TAB'da grup sıralama:

YAML:
group-sorting-priority-list:
- Yönetici
- Admin
- Mimar
- MVIP+
- MVIP
- VIP+
- VIP

Prefix ayarlama:

YAML:
Groups:
  Yönetici:
    tabprefix: '&4[Kurucu] &c'
    tagprefix: '&4[Kurucu] &c'
  Admin:
    tabprefix: '&4[Admin] &c'
    tagprefix: '%4[Admin] &c'

Tamamdır anladım mesela nte.vip nasıl tanımlayacağım bir video atsanızda olur çok uğraştırdım sizi kusura bakmayın

Birde şey soracağım bu TAB pluginine giriyorum animations da admin.prefix adıyla bir animasyon var. Bu adminin prefixini renkli haraketli yapıyor anladığım kadarıyla. Ben oradaki admin.prefix kodunu kopyalıyorum ve ismini abone.prefix yaptığım da animations dosyası hata verdi diyor. Ben buraya kendi animasyonumu ekleyemem mi?

Birde şey soracağım bu TAB pluginine giriyorum animations da admin.prefix adıyla bir animasyon var. Bu adminin prefixini renkli haraketli yapıyor anladığım kadarıyla. Ben oradaki admin.prefix kodunu kopyalıyorum ve ismini abone.prefix yaptığım da animations dosyası hata verdi diyor. Ben buraya kendi animasyonumu ekleyemem mi?
Ekleyebilirsiniz fakat yeni duydunuz eklentiyi o yüzden zorlanabilirsiniz önerim oraya hiç bulaşmamanızdır.
Tag ile ilgili bir sorun kaldı mı?

Peki kalmadı teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl