Tasarım Grevia Custom ESC Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exothis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 148
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exothis

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
22
Minecraft
Exothis

Discord:

exothis_

Grevia sunucusu için yaptığım özel bir esc tasarımıdır. Yorum ve görüşleriniz nedir?
1770841457633.webp

Son zamanlarda gördüğüm bu forum üzerinde ki en güzel tasarım. Ellerine sağlık.

Son zamanlarda gördüğüm bu forum üzerinde ki en güzel tasarım. Ellerine sağlık.
Elimizden geldiğinin en iyisini vermeye çalışıyoruz :D Yorumun ve görüşün için teşekkürler <3

Tasarım için çok teşekkür ederim. Kendisi hem çok cana yakın hem de çok ilgiliydi. Herkese tavsiye ederim. Emeklerine sağlık.

Gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, küçük bir önerim olacak benim gözüme orası hoş gelmediği için tabii ki herkesin görüşü farklıdır aşağı kısımda bulunan sarmaşık kısmı 2 veya 3 taneyle kalsa daha güzel olabilirmiş aslında. Yinede çok güzel bir tasarım yapmışsınız elinize emeğinize sağlık yeni tasarımlarınızı bekliyoruz.

Çok tatlı harika duruyor elinize sağlık

Tasarım için çok teşekkür ederim. Kendisi hem çok cana yakın hem de çok ilgiliydi. Herkese tavsiye ederim. Emeklerine sağlık.
Beni tercih ettiğiniz için ben teşekkür ederim <3

Gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, küçük bir önerim olacak benim gözüme orası hoş gelmediği için tabii ki herkesin görüşü farklıdır aşağı kısımda bulunan sarmaşık kısmı 2 veya 3 taneyle kalsa daha güzel olabilirmiş aslında. Yinede çok güzel bir tasarım yapmışsınız elinize emeğinize sağlık yeni tasarımlarınızı bekliyoruz.
Tasarımları kişinin isteğine göre tekrardan düzenliyorum eğer beğenmediği değiştirmek istediği biryer varsa değiştiriyorum. Yorumun ve görüşün için teşekkürler <3

Bayağı güzel olmuş eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl