exothis_
Elimizden geldiğinin en iyisini vermeye çalışıyoruz :D Yorumun ve görüşün için teşekkürler <3Son zamanlarda gördüğüm bu forum üzerinde ki en güzel tasarım. Ellerine sağlık.
kkayaaaa
ilovemaju
exothis_
Beni tercih ettiğiniz için ben teşekkür ederim <3Tasarım için çok teşekkür ederim. Kendisi hem çok cana yakın hem de çok ilgiliydi. Herkese tavsiye ederim. Emeklerine sağlık.
exothis_
Tasarımları kişinin isteğine göre tekrardan düzenliyorum eğer beğenmediği değiştirmek istediği biryer varsa değiştiriyorum. Yorumun ve görüşün için teşekkürler <3Gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, küçük bir önerim olacak benim gözüme orası hoş gelmediği için tabii ki herkesin görüşü farklıdır aşağı kısımda bulunan sarmaşık kısmı 2 veya 3 taneyle kalsa daha güzel olabilirmiş aslında. Yinede çok güzel bir tasarım yapmışsınız elinize emeğinize sağlık yeni tasarımlarınızı bekliyoruz.
exothis_
Klasik pixelartlar yerine daha gerçekçi pixelartlar yapınca hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. Yorumun ve görüşün için teşekkürler <3Çok tatlı harika duruyor elinize sağlık
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!