Google Verileri mi İzliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fugue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben daha önce basketbol topu satın almak için birkaç yer dolandım. Ve sonrasında basket topu reklamından başka birşey göremedim:
1544889188842.png

Google da yapılan aramalara ve konumunuza göre reklamlar çıkıyor zaten. Dinlenme olayı olmadığnı düşünüyorum çünkü dinleselerdi bende çok saçma reklamlar çıkardı.

ben dınlendıgımızı dusunuyorumd yanı adma da testını yapmıs ıste @AliEmirTR yı goruyosunuz

Aramalarınızdan dolayı çerez vs. gibi şeylerden çıkabilir zaten burası normal fakat izinsiz olarak dinleyip sesli şeylerden kaynak alıp reklam çıkartması yasal bile değil.

Kimler kimler dinleniyor, bizler dinlensek ne yazar :)

Ben şu videoyu atıp kaçayım:

Dinleme konusu tartışılır fakat Google'de arattığımız şeyler reklamları etkiliyor. Hatta bir geliştiricinin ona yöneltilen soruya cevabını okumuştum,

Soru: "Reklamlarda daima +18 şeyler ile karşılaşıyorum, bunun nedeni nedir?"
Geliştiricinin Cevabı: "Google'yi reklam konusunda temel alan uygulamalar genel olarak daha çok arattığınız kelimeleri odak alır ve ona göre karşınıza reklam çıkartır."

Dinleme konusu tartışılır fakat Google'de arattığımız şeyler reklamları etkiliyor. Hatta bir geliştiricinin ona yöneltilen soruya cevabını okumuştum,

Soru: "Reklamlarda daima +18 şeyler ile karşılaşıyorum, bunun nedeni nedir?"
Geliştiricinin Cevabı: "Google'yi reklam konusunda temel alan uygulamalar genel olarak daha çok arattığınız kelimeleri odak alır ve ona göre karşınıza reklam çıkartır."

Hahah, ifşalanmış biraz.

Bence izliyo arattığım bazı kelimelerle ilgili reklamlar çıkmaya başladığını farkettim izliyo olması yüksek ihtimal

Sadece Google değil, genel internet algoritması böyle işliyor. Ayrıca Web örümceği, denen bir terim var. Kafa karıştırıcı ama zekice bir şey. Basitçe açıklayayım, Google senin önceden yaptığın aramaları bir kefeye sabitliyor ve bunu örümcekle izliyor. Buna benzer bir arama yaptığında benzer terimleri aratır.

Mikrafonla sesimizi dinlediği doğru, lakin bunu sürekli yapamaz.

İyi Forumlar

Dinleyebilir benim için sıkıntı yok sanki çok gizemli işlerim veya çok gizemli bir şifreyi bulmaya çalışıyorum.

#10YearsChallange adlı akımın da Facebook tarafından yayıldığı söyleniyor. Neden peki? Söylenene göre Facebook'un yüz tanıma sistemini geliştirmek için insanların genç ve yaşlı hâlleri mükemmel bir fırsat. Ayrıca şimdi fotoğrafları bulması daha da kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl