Google Verileri mi İzliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fugue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fugue

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
894

Discord:

srcn.

Gündemde olan "Google mikrofon ve verilerinizi izleyerek size ona göre reklam çıkartıp, sizleri dinliyor." görüşü sizce doğru mu? Yakın zamanda forum için kitap konuları açacağımdan dolayı araştırma yapmak zorundaydım. Bir kaç kere kitap ismi arattım ve karşıma gelen reklamlar hemen değişiyor.

3.PNG

Sizce dinlenip, izleniyormuyuz?

tabıkı herkez dınlenıyor fakat bunu youtuberler bulduklarından sonra google bunun kaldırılıcagını soylemıstı demekkı hala dınlenıyoruz mıkrafonlarınızı kapatmayı unutmayın bence

geçende hoca bize bunu anlatiyodu evt izliyorlar bizi mesela ben bi ara ayakkabı alcaktım full ayakkabı reklamları geldi bursada oturuyom ve bursa özel okullarla ilgili haber çıkiyo istambulda oturana istanbulun özel okullarıyla çıkıyor yani takip ediliyoruz

tabıkı herkez dınlenıyor fakat bunu youtuberler bulduklarından sonra google bunun kaldırılıcagını soylemıstı demekkı hala dınlenıyoruz mıkrafonlarınızı kapatmayı unutmayın bence
Reklamlar ha.. İyi para :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

geçende hoca bize bunu anlatiyodu evt izliyorlar bizi mesela ben bi ara ayakkabı alcaktım full ayakkabı reklamları geldi bursada oturuyom ve bursa özel okullarla ilgili haber çıkiyo istambulda oturana istanbulun özel okullarıyla çıkıyor yani takip ediliyoruz

Evet, ne konuştuysan veya arattıysan ona göre reklamlar çıkıyor. Hep manipülasyon bunlar.

maalesefkı oyuzden lanet olası mıkrafonları kapatın tamammı :kizgin::kizgin::'D:'D:'D:'D

Mikrofon dinleme ve kameralarımızı izleme olayı olmadığını düşünüyorum ancak Google bir arama motoru, Google da bir şeyler arattırıp reklamlara o arattırdığınız şey'in gelmesi çok normal bir durum. Sanırsam Google da bağlı hesabınızın yazma geçmişinizi silerseniz gider.

Mikrofon dinleme ve kameralarımızı izleme olayı olmadığını düşünüyorum ancak Google bir arama motoru, Google da bir şeyler arattırıp reklamlara o arattırdığınız şey'in gelmesi çok normal bir durum. Sanırsam Google da bağlı hesabınızın yazma geçmişinizi silerseniz gider.

Bu konuda ne düşünüyorsun?;

yanı @Gleen Yanı Boyle Bırsey Olamaz Cunku Adamlar Arama Motoruna yazmadanda mıkrafonla test edıolar ve sadece sıteyı yenıledıklerınde reklamlar cıkıyor hugola veya arkadasın attıgı videolara baakrsan anlarsın

yanı @Gleen Yanı Boyle Bırsey Olamaz Cunku Adamlar Arama Motoruna yazmadanda mıkrafonla test edıolar ve sadece sıteyı yenıledıklerınde reklamlar cıkıyor hugola veya arkadasın attıgı videolara baakrsan anlarsın

Aynen, Hugola'da atmıştı böyle bir tane. Google ise bir cevap, karşılık vermedi.

sonradan acıklamıs olmalıydı google ıste artık boyle bırseyın mevcut olmıyacagını yanı her neyse dogru yanı boyle bırsey var @SercanDegirmenci boyle bırsey paylastıgın ıcın tesekkurler bılmeyenlerı bılgılendırdın <3 ıyı forumlar

Yayını yapan kişi daha önce yazmış olabilir, denemek gerekiyor.
bunu adam vıdeo olaak attı canlı yayın deılkı yanı dogru bırsey bu dınlenıyoruz

sonradan acıklamıs olmalıydı google ıste artık boyle bırseyın mevcut olmıyacagını yanı her neyse dogru yanı boyle bırsey var @SercanDegirmenci boyle bırsey paylastıgın ıcın tesekkurler bılmeyenlerı bılgılendırdın <3 ıyı forumlar

bunu adam vıdeo olaak attı canlı yayın deılkı yanı dogru bırsey bu dınlenıyoruz
Video olsa'da canlı yayın olsa'da daha önce yazmış olabilir. Denedim ben mikrofon ile ilgili bir dinleme olayı göremedim. Ama olabilir de sonuçta sesli arama var adamlar bunu gösterip bilgisayarları dinliyor da olabilir. Ancak dinleme olayı bana doğru gelmiyor.

Sanmıyorum. Google bu dinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl