Gönül Günlükleri -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AR3S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AR3S

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
24
Selamlar beyler beni çoğu kişi tanımıyordur ama yardım etmenizi istemek durumundayım 13 gündür hotelde kalıyoruz ve bugun son gün 1 haftadır çok tanışmak isteyip tanışamadıgım bir kız var yarın gitmemiz gerekiyor bugün ne yapıp edip tanışmam lazım ama utanıyorum nerdeyse her gün görüyorum ne yapmalıyım

Eline kitap falan al ondan sonra (Tabii önce saçını falan tara bakımlı ol öyle çık) kızı gördüğün yere git çaktırmadan, sonra o arkasına dönük olduğunda sende kitap okurmuş gibi bir şey yap ve yanlışlıkla çarptığını söyle. Özür dile ve yerden falan kaldır. Ondan sonra ne olur bilemem garantisini de veremem ama sen bilirsin.

Bak aynısı başıma geldi ben gibi salaklık yapma git konuş. Ama aynı şehirde yaşamıyorsanız biraz sıkıntı...

Ağzı olan kazanır bu dünyada. Kaybedecek bir şeyin yok, git şansını dene. :)

Eline kitap falan al ondan sonra (Tabii önce saçını falan tara bakımlı ol öyle çık) kızı gördüğün yere git çaktırmadan, sonra o arkasına dönük olduğunda sende kitap okurmuş gibi bir şey yap ve yanlışlıkla çarptığını söyle. Özür dile ve yerden falan kaldır. Ondan sonra ne olur bilemem garantisini de veremem ama sen bilirsin.
Kız artık anladı birşey diyeceği mi gibi çünkü 5 dakikada 10 kere önünden geçiyorum dün iskelede oturdum onu izledim felan fark etti gibi ne yapıp ederek tanışmam lazım

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak aynısı başıma geldi ben gibi salaklık yapma git konuş. Ama aynı şehirde yaşamıyorsanız biraz sıkıntı...
Bugün ne yapıp edip ismibi öğrenicem ama mesela iskelede bir çok insan oluyor utanıyorum herhangi bir şey söylemekten tek yakakladıgımsa ise ailesi geliyor bunu iskelede söylemem gerek kaybedecek birşeyim yok denemem lazım

Ağzı olan kazanır bu dünyada. Kaybedecek bir şeyin yok, git şansını dene. :)
Nasul diyeyim kızı görüce nevrim dönüyor, dilimi yutuyorum tam konuşacakken [emoji20]

Nasul diyeyim kızı görüce nevrim dönüyor, dilimi yutuyorum tam konuşacakken [emoji20]

Farketmiş zaten git konuş allah ne verdiyse artık :D

Bak pişman olursun sora diyim ben olsam şimdiye bırakmazdım otele ilk gün geldiğimde derdim djkwhejhqw

Bak pişman olursun sora diyim ben olsam şimdiye bırakmazdım otele ilk gün geldiğimde derdim djkwhejhqw
Utangaçım ben ya

Elimdeki en büyük şansı salaklıgım yüzünden yitirdim ya iskelede tek başına yürüyordu mal mal izledim off hala bir şansım varya

Konuşmak için ortak bir sebep bulmakla başla işe.

Bu konularda çok iyi olmasam da sana bir kaç tavsiyede bulunmak isterim. Kızlar genelde kendilerinden emin erkeklerden hoşlanırlar ve kendilerini bırakabilecekleri erkekleri severler daha doğrusu tercih edeler. Öncelikle bakımlı olmalısın kızları etkilemenin ilk noktası budur, ama bu bakımı abartmamak gerekiyor, akabinde eğer yalnız ise yaklaşıp ona duyduğun hisleri sakince ve düzenli bir sıra ile açıklamalısın, açıklayacağın metni önceden ayarlayabilirsin konuşma esnasında heyecandan bir şey söyleyememe durumununu engellemek için. İlk defa konuşacağın için kıza bir şeyler almanı tavsiye etmiyorum kızlar garipseyebilir, lakin onunla bir çay veya kahve içmek istediğini teklif edersen hoşuna gidebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl