Çözüldü GolemBey (Mythos Team) hırsızlığı, paket çalıp satmaya çalışmaları

Senin paketine baktığım zaman bir kendi paketim aklıma geliyor, diyorum burayı ben de böyle yapmıştım.

spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FpjuP2K5FCKvSwLsKbnaR%2F2023-01-11_20.46.44.png
spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FMYsZTjw67Sr8zH3jnql0%2F3.png

spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FGOSSw5Qyv3XGFgWhgByf%2F5.png
spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FB0dEbXimJunB30UuSdpJ%2F2023-01-11_20.46.32.png

spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FsTbB9J2E9pUrPIM767p6%2F2023-01-11_20.48.16.png
spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FE5Fgywhdencl03x1khKY%2F1.png

Komik yanı diğer yaptığın menülere arka plan koymuşsun ama hiçbir amacı veya işlevi yok. Bunları benim paketime göre yapmadıysan neye göre yaptın :D
Benim menüleri o şekilde yapma sebebim pixel oyunların genelde bu tür arayüzleri olmasıydı seninkiyse boş bir şey olması, sırf ben koydum diye koyman. Ben gelmişim çimenin üstüne falan koymuşum seninkine bakıyorum sen de koymaya çalışmışsın.
Ben sana söyleyeyim, arkadaşın sicili kabarık ancak MNGB Project gibi temizlemiş/silmiş o yüzden çok bir şey çıkaramadım. Ancak şu setleri modifiye ederek yaptığını düşünüyorum, baz modelini bulamadım bu yüzden linkleyemiyorum ancak menülerin arka planını eklemesi dışında kendine ait bir tasarımı yok. Bunu çok net söyleyebilirim, keşke sicilini temizlemeseydin be Esilla.

Esillanın yapamayacağı set ektedir, ya polygonmc ya da elite creatures packi gibi geldi ama karış karış aradım ikiside değil. Nereden buldun çok merak ettim, beni *** etsen bile diğer yargılarım hala geçerli.

spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2F5lU2oa7pWEdDLUPWBpGQ%2FimaDge.png

O gördüğün menüyü direkt olarak internette bul ben bu işi bırakırım.

Tamamen benim yaratıcılığımla oluşmuş tasarıma adam internette var diyor.

Ha birde golemci olduğumu iddia etmişsin, Mücahit hakkında açılan konularda benim adımı bulabilirsin :)

O gördüğün menüyü direkt olarak internette bul ben bu işi bırakırım.

Tamamen benim yaratıcılığımla oluşmuş tasarıma adam internette var diyor.
Sana ait olmayan bir tasarımı neden çalma gereği duyayım? Açık konuşmak gerekirse bende arka plan tasarımlarını internetten bulup bi kaç değişiklik yaparak paketime ekledim.

Ayrıca Veldorya paketinin de görülen pazar tarzı doku paketleri ItemsAddere ait zaten, onlarıda çaldın de güleyim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tanıdık geldimi esilla? Sicilini temizlemesen ben neler çıkaracaktımda temizlemişsin helal olsun, bir tek MNGB yi arşivlemiştim. O da bu foruma girsin o senin gibi kolay kolay kurtulamaz, arşivledim onun paket tanıtımlarını.

Ayrıca Veldorya paketinin de görülen pazar tarzı doku paketleri ItemsAddere ait zaten, onlarıda çaldın de güleyim
Ücretli olması veya ücretsiz olması sorun değil, direkt olarak aynısını yapman A'yı B yapıp kendi paketine eklemen. Benim paketlerime bakarak paket yapan adamların klasik bahanesi.

Hocam bunun olayı daha önceden konuşuldu ve paketten kaldırıldı zaten, tanıtım sitesinde öyle sadece inanmıyorsanız paketi açayım gelin bakın.
Sicilini temizlediğin için zaten geriye kalan şeyleri bulamıyorum, onlardan kazandığın para hala duruyor sende. Öyle sildim olay bitti temize çıktım yok, yallah yediğin paralarla MSL'e

Blach'in dedikleri hakkında en ufak bir fikrim yok, benim ilgilendiğim şey kaynak paketi ürünlerini çalıp paketinde kullanman. Silmeseydin zaten geriye kalan tonla şeyide burada paylaşacaktım.

Ücretli olması veya ücretsiz olması sorun değil, direkt olarak aynısını yapman A'yı B yapıp kendi paketine eklemen. Benim paketlerime bakarak paket yapan adamların klasik bahanesi.
Dostum tasarımlar sana ait olsa neyse sorun yok, zaten tasarımları internetten bulmuşsun kendin yapmış gibide konuşuyorsun, genel minecraft sunucuların temasına uyacak şekilde tasarladım paketi. Zaten size göre en uyduruk pakete bile benim paketimden çaldı dersiniz. :D

Dostum tasarımlar sana ait olsa neyse sorun yok, zaten tasarımları internetten bulmuşsun kendin yapmış gibide konuşuyorsun, genel minecraft sunucuların temasına uyacak şekilde tasarladım paketi. Zaten size göre en uyduruk pakete bile benim paketimden çaldı dersiniz. :D
tmm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl