Sol Reklam

Çözüldü GolemBey (Mythos Team) hırsızlığı, paket çalıp satmaya çalışmaları

Esilla

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Puanlar
160
Yer
Turkey
Minecraft
Esilla

Discord:

Esilla#4991

NourseProject’e yani bana ait olan Özel dokulu Towny paketi Mythos Team(GolemBey) tarafından çalınıp kendi discord adreslerinde satılması.

Bana ait olan paketin tanıtım sitesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sakın bu kişilerden ve bu kişilerin yönettiği firmalarda bulunan ücretsiz paketleri almayın, ücretsiz paketlerin içlerine keylogger yerleştirip sizin bilgilerinizi ele geçirmeye çalışıyorlar

Ayrıca arkadaş Atatürk’e küfürlerde saydırıyor.
Lütfen bunlardan alışveriş yapmadan önce 2 kere düşünün

9FF8FC6F-2FD3-424E-B51B-08B52BEEDC47.jpeg
4BD7049D-327C-4BA8-B144-13C928F2C482.jpeg
146E48AD-9916-4349-95B7-46594844B163.png
0CE6A5B6-836C-4960-8E28-514857E0915F.png
54DD7C54-E874-4CBC-87ED-99E170D31CFE.png

Son düzenleme:
Hahahaha traji komedi golem beyin ilk sattmaya çalıştığını yetkililerle paylaştım ve bu paketin ona aşt olmadığını söyleyince sövmeye başladı

Şöyle açıklayabilirim ki kendisi anket yapıyor ve ankette ücretsiz towny paketi seçiliyor, ondan sonra gidip sizin paketinizi duyurularda paralı şekilde paylaşıp anketi siliyor. Bakmak için ücretsiz skyblock plugin paketini indirmiştim virüs algıladı doğruluğu nedir bilmem.

Allah Allah derim ve kanıt isterim. Seni tanımıyorum bile kanka
Tek yaptığın toplama bilgisayar toplar gibi paket toplaman, bu yüzden zaten yukarıda Turan'ı etiketleyip bana ulaşırsan sevinirim yazdım. Normalde buraya girdiğin gibi çekici yemen gerekiyor ancak yeni yönetimin çekici MSL'cilere işlememiş @Reynixan bir şey yapmak ister misin?

Tek yaptığın toplama bilgisayar toplar gibi paket toplaman, bu yüzden zaten yukarıda Turan'ı etiketleyip bana ulaşırsan sevinirim yazdım. Normalde buraya girdiğin gibi çekici yemen gerekiyor ancak yeni yönetimin çekici MSL'cilere işlememiş @Reynixan bir şey yapmak ister misin?
Paketlerin hepsi sıfırdan ve benim tarafından yapıldı, elinde başka yerlerden topladığıma dair kanıt varsa atabilirsin. Sana zorla paket satmaya çalışan yok. Paketleri beğenmediysen almayabilirsin.

Olay sadece başka paketlerden konfig çalıp çırpman değil, kaynak paketi içerisinde başka insanların yaptığı tasarımları çalıp kendi paketinde birleştirmek. Painti açıp kendi şeylerini çizmeye ne dersin? Çok zor olmaması gerek zira Sunucu Durağı'nda tonla paketlerin hakkında performans sorunu geliyordu, buyur destek taleplerini firma sahibi @GolDunEll 'de görüyordu. Adam gibi paket yapsan neyse diyeceğim ancak onuda beceremiyorsun. Asıl olay insanların ürünlerini paketine katıp satman, performans sorunu v.s hiç girmiyorum tek gireceğim yer dolaylı olarak leak satış yapıyorsun. MC-TR üzerinden görüp gelecek bir müşterinin bile sorun yaşamasında sorun sende değil burada görünmeni sağlayan MC-TR'de zaten.

Olay sadece başka paketlerden konfig çalıp çırpman değil, kaynak paketi içerisinde başka insanların yaptığı tasarımları çalıp kendi paketinde birleştirmek. Painti açıp kendi şeylerini çizmeye ne dersin? Çok zor olmaması gerek zira Sunucu Durağı'nda tonla paketlerin hakkında performans sorunu geliyordu, buyur destek taleplerini firma sahibi @GolDunEll 'de görüyordu. Adam gibi paket yapsan neyse diyeceğim ancak onuda beceremiyorsun. Asıl olay insanların ürünlerini paketine katıp satman, performans sorunu v.s hiç girmiyorum kısacası dolaylı olarak leak satış yapıyorsun.
Nedense bana hiç paket performansı ile bir sorunla gelmediler, talep kayıtlarının hepsi duruyor. Ve ayrıca dediğim gibi tasarımların hepsi sıfırdan yapıldı zaten, belli ki senide GolemBey göndermiş sanırım :D

Allah Allah derim ve kanıt isterim. Seni tanımıyorum bile kanka
Senin paketine baktığım zaman bir kendi paketim aklıma geliyor, diyorum burayı ben de böyle yapmıştım.

spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FpjuP2K5FCKvSwLsKbnaR%2F2023-01-11_20.46.44.png
spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FMYsZTjw67Sr8zH3jnql0%2F3.png

spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FGOSSw5Qyv3XGFgWhgByf%2F5.png
spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FB0dEbXimJunB30UuSdpJ%2F2023-01-11_20.46.32.png

spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FsTbB9J2E9pUrPIM767p6%2F2023-01-11_20.48.16.png
spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FE5Fgywhdencl03x1khKY%2F1.png

Komik yanı diğer yaptığın menülere arka plan koymuşsun ama hiçbir amacı veya işlevi yok. Bunları benim paketime göre yapmadıysan neye göre yaptın :D
Benim menüleri o şekilde yapma sebebim pixel oyunların genelde bu tür arayüzleri olmasıydı seninkiyse boş bir şey olması, sırf ben koydum diye koyman. Ben gelmişim çimenin üstüne falan koymuşum seninkine bakıyorum sen de koymaya çalışmışsın.

spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FNoDrfrnSHcuscDhnS7fV%2FScreenshot_3.png
spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FhbewsP4PqOnY2Mi0bw3O%2Fimagfe.png

Her yaptığım menü bir detay barındırıyor, ama seninkinde hiç öyle şeyler yok. Şimdi gelip bunları inkar edersen baya gülerim.

spaces%2FVnMhiyHsiExELV4WI0at%2Fuploads%2FNoDrfrnSHcuscDhnS7fV%2FScreenshot_3.png
spaces%2Fj3wpLd5BxiibIgINwCvQ%2Fuploads%2FhbewsP4PqOnY2Mi0bw3O%2Fimagfe.png

Her yaptığım menü bir detay barındırıyor, ama seninkinde hiç öyle şeyler yok. Şimdi gelip bunları inkar edersen baya gülerim.
Kanka tamamda bu arka plan internette de bulunuyor :D

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı