farukalpay
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 36
- Minecraft
- Devils_666
Discord:
Devils_666#8380
Devils_666#8380
Devils_666#8380
ben bunu indirmiştim çalışmamıştı şimdi tekrar denedim gene çalışmadı ;(Kimse türkçe globalmarket vermez :) denerim ama[DOUBLEPOST=1422212718,1422212441][/DOUBLEPOST]Çok Kısa Araştırma ile eminimki bulabilirdin şahsen buldum ve bunun dosyası yok .jar olarak verilmiş türkçe degil falan diye korkma .jar'dan türkçeleştirilmiş buyur buda linki:
[DOUBLEPOST=1422214410][/DOUBLEPOST]Okadar Yardım Ettik Yokmu Teşekkür +Beğeni :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Devils_666#8380
Sen benim skypede ekliymişssin kardeşim sana küfür yazmış benim skypeden kardeşim adına özür dilerim.version uyumsuzlugundandır skype : dogacc11 eklermisin bi
Devils_666#8380
ama bozuluyo fln renk kodları geçrsiz oluyo zor oluyo türkçeleştirmesiKardeşim pluginin .jar dosyasını indir. Sonra craftbukkit server aç plugins klasörüne at. Sonra servere reload veya restart at. Plugins klasöründe o pluginin adında bir klasör oluşacaktır. Config.yml veya Language.yml dosyası olucaktır. Language.yml varsa config'i elleme. Notepad++ ile aç ordan tüm mesajları türkçeleştir. Ama dikkat et bozma :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!