Çözüldü GlobalMarket Türkçesi Gerekyior

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan farukalpay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.508
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farukalpay

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
36
Minecraft
Devils_666
Facebook
https://www.facebook.com/faruk.alpay.90

Discord:

Devils_666#8380

Herkese Merhaba,
Ben heryerde globalmarket in türkçe pluginini aradım ama yok.
Globalmarket yerine kullanabileceğim ve türkçeleştirebileceğim varsa yada globalmarket pluginin türkçe yapacak varmı? ben denedim renk kodu fln olmuyor hata fln oluyor. Lütfen yardım edin.

Kimse türkçe globalmarket vermez :) denerim ama[DOUBLEPOST=1422212718,1422212441][/DOUBLEPOST]Çok Kısa Araştırma ile eminimki bulabilirdin şahsen buldum ve bunun dosyası yok .jar olarak verilmiş türkçe degil falan diye korkma .jar'dan türkçeleştirilmiş buyur buda linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1422214410][/DOUBLEPOST]Okadar Yardım Ettik Yokmu Teşekkür +Beğeni :)

Kimse türkçe globalmarket vermez :) denerim ama[DOUBLEPOST=1422212718,1422212441][/DOUBLEPOST]Çok Kısa Araştırma ile eminimki bulabilirdin şahsen buldum ve bunun dosyası yok .jar olarak verilmiş türkçe degil falan diye korkma .jar'dan türkçeleştirilmiş buyur buda linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1422214410][/DOUBLEPOST]Okadar Yardım Ettik Yokmu Teşekkür +Beğeni :)
ben bunu indirmiştim çalışmamıştı şimdi tekrar denedim gene çalışmadı ;(

version uyumsuzlugundandır skype : dogacc11 eklermisin bi

version uyumsuzlugundandır skype : dogacc11 eklermisin bi
Sen benim skypede ekliymişssin kardeşim sana küfür yazmış benim skypeden kardeşim adına özür dilerim.
kardeşim yüzüden engeellemisşin galiba kardeşim adına çok çok özür dilerim.

yok önemli küfür degil sorun yok.

Biraz daha araştırın eğer bulamazsanız ben türkçe yaparım.

Kardeşim pluginin .jar dosyasını indir. Sonra craftbukkit server aç plugins klasörüne at. Sonra servere reload veya restart at. Plugins klasöründe o pluginin adında bir klasör oluşacaktır. Config.yml veya Language.yml dosyası olucaktır. Language.yml varsa config'i elleme. Notepad++ ile aç ordan tüm mesajları türkçeleştir. Ama dikkat et bozma :)

Kardeşim pluginin .jar dosyasını indir. Sonra craftbukkit server aç plugins klasörüne at. Sonra servere reload veya restart at. Plugins klasöründe o pluginin adında bir klasör oluşacaktır. Config.yml veya Language.yml dosyası olucaktır. Language.yml varsa config'i elleme. Notepad++ ile aç ordan tüm mesajları türkçeleştir. Ama dikkat et bozma :)
ama bozuluyo fln renk kodları geçrsiz oluyo zor oluyo türkçeleştirmesi

Kardesim tavsiyem renk kodlarını kullanmaman. Birde türkçe karakterleri koyuyorsan bozulur. Ve bozulmasının sebebi yanlış yeri değiştirmen olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl