Bulundu Giriş Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chara da Vinci

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
CharadaVinci

Discord:

Chara da Vinci#9999

Merhaba! benim bir anarşi sunucum var.
Sürümü 1.12.2 skript pluginini çalıştırmıyor.
Ben de işlerimi pluginler üzerinden halletmeye çalışıyorum.
Ama durun bir sorunumuz var! :bruh: sunucumda fakelobby olmadığı için bir oyuncunun hesabına diğer oyuncu girip kordinatları alabiliyor. Böylece baseleri kolayca bulunuyor ve patlatılıyor. Üyelerim bu konuda artık daha da rahatsızlık duymaya başladılar :grr:
Bende düşündüm ki o hesaba başka birisi girmeye çalıştığında IP uyuşmayacağından dolayı izin vermesin.

Ama durun bir sorunumuz var! :bruh: sunucumda fakelobby olmadığı için bir oyuncunun hesabına diğer oyuncu girip kordinatları alabiliyor. Böylece baseleri kolayca bulunuyor ve patlatılıyor. Üyelerim bu konuda artık daha da rahatsızlık duymaya başladılar :grr:
Bende düşündüm ki o hesaba başka birisi girmeye çalıştığında IP uyuşmayacağından dolayı izin vermesin.
oyuncuların ip adresleri değişebilir

Buna yapabileceğin kesin bir çözüm bulman zor. Veya oyuncu login yaptıktan sonra onu çıkış yaptığı yere ışınlayacak. Bu şekilde çözebilirsin.

Yardım edebilecekmisiniz?

skriptle kolayca yapılır fakat çalışmıyor demişsinz rastegele çalışmama durumu olmaması lazım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu deneyebilir misiniz

AuthMe bu işe yaramıyor muydu, IP üzerinden yapmak açıkcası "sakat" bir iş ama hesapları şifrelendirebilirsin?

AuthMe bu işe yaramıyor muydu, IP üzerinden yapmak açıkcası "sakat" bir iş ama hesapları şifrelendirebilirsin?
sen oyuna girdiğinde o nickin en son bulunduğu yerde başlarsı, authme sana belirli bir süre verir giriş yapabilmen için ve bu süre içerisinde f3 basıp koordinatları alabilirsin

sen oyuna girdiğinde o nickin en son bulunduğu yerde başlarsı, authme sana belirli bir süre verir giriş yapabilmen için ve bu süre içerisinde f3 basıp koordinatları alabilirsin
Vurdu gol olduuuu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ben yazıcaktım da üşendim xd

Olayı yeni anladım; oyuncular çıkış yaptığında kordinatları kaydedersiniz, giriş yaptıklarında spawnda doğmalarını sağlayıp giriş yaptıktan sonra -authme apisinden login eventi alarak- son kordinatlarına ışınlanmasını ayarlayabilirsiniz, basit bir java bilginiz varsa kendiniz plugin yaparak kolaylıkla yapabilirsiniz eğer yoksa skriptin doğru versiyonunu indirin çalışacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl