Bi İnsana Banlanmak Bu KAdar KoyamazAdaletsiz Bir Server Yine Neden Mi ?
Para Gözlüler 1 Neden Mi ?
Bu Günlerde Bir Adadaydım Adadan Çıktım Admine Dedim Demir Spawnerimi Verir Misin Cevabı:Hayır
Benden Önceki Arkadaş İşe Paralı Spawnerlerli Adasını Silmişti.Ve Neden Sorulmadan Direk Verildi.
Nerde Adalet Bu Serverde Ve Banlandım Neden Mi İfşalaım Onları Maskelerini Düşürdüm
emil_osd:Admin Sizin Tek Yaptığınız Adaletsiz Para Gözlüsün.
Admin:Ne Yapıyon Sen *.
Ve Sonra Direk İP Banned.
Kardeş Neden Ban Attı Herşey Para İçin Diyince İp Ban O Zaman Açın[DOUBLEPOST=1502917607,1502917044][/DOUBLEPOST]Bi İnsana Banlanmak Bu Kadar Koymaz Demişşiniz O Kadar Emeğim Var Kardeş Senin Olsa Sen Hiç Ban Açtırmaya Çalışmaz Mısın ?Bi İnsana Banlanmak Bu KAdar Koyamaz
Bizim İlk Planımızda Online Wardı Ve Bunu Başardık Sunucumuz Günlük +55 Kişi Buluyo
Rehber Oldugunzda Sunucu Çok Güzel Sunucu Süper Demeyi Biliyodunuz [AYARSIZ]
Lütfen Banlanmıssanız Bi sebebiniz Wardır
Maskem Düşecek Bi Konuda Yok Silinen Ada Geri Verilmedi Sadece PAra İle Alınan İtemleri Verildi Yani Dia Blok sp vb
Sunucu kapalımıSunucunuzda gördüğüm kadarıyla en güzel warp spawn.
Sunucunuzda baya büyük plugin açığı mevcut.
Warp'lar geliştirilmeli / Plugin paketi geliştirilmeli.
Yetkililer ilgilenmiyor Hele Hele rehber soru soruyorum cevap bile vermiyor.
Perm eksikleri var kendim söyledim ve düzelttiler.
Warp'Larda eksikler var.
Sunucunuz geliştirilmeli :/
Olabilir bilmiyorum.Sunucu kapalımı
Rehberlerin cezavaları Verildi Ban !Sunucunuzda _Erkan adlı mı neydi bi rehber çoğu oyuncuğa sınırsız mute attı ardından ss alınamadan direk chati sildi tüm oyuncuların muteleri açılmalı ve o rehber adasınıda haksız olarak verdi bide Oguzhan_King adlı mıydı neydi eskiden mod olan rehber le beraber olduklarını söylediği adayı full verdi !!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1502979446,1502979415][/DOUBLEPOST]Sunucunuzda _Erkan adlı mı neydi bi rehber çoğu oyuncuğa sınırsız mute attı ardından ss alınamadan direk chati sildi tüm oyuncuların muteleri açılmalı ve o rehber adasınıda haksız olarak verdi bide Oguzhan_King adlı mıydı neydi eskiden mod olan rehber le beraber olduklarını söylediği adayı full verdi !!!!!!!!!!!!!!!!
memgunes
Değerlendirme YapılacaktırSunucuda bulunan Deneme rehber DirtySuckers İsimli Oyuncu Hakaret 2 dk Olmasına Rağmen 5dk Atıyor Bundan 2 kişi Şikayetciyiz ! Lütfen Şunu Düzeltin
Şikayetci Olanlar
--> I_Skuil_I
--> AYARSIZ
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!