GimmeCraft • Altın Ve Demir Spawner Takas • golemal • kit anahtar • kit oyuncu • UltraOpSkyblock

Server Durum

• Mükemmel

Oy: 13 40,6%
  • İyi

Oy: 3 9,4%
  • Orta

Oy: 5 15,6%
  • Kötü

Oy: 0 0,0%
  • Çok Kötü :/

Oy: 11 34,4%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında böyle demek doğru olmaz :/ Ilk o tür sunucuyu kim açtı ise diyerleri onun çakması oluyor sizin mantığınız ile?
Dia demir spawnerlerini biz getirdik bu sunuculara yanlışmıyım? Vipleri ekledik sonra herkes ekledi ondan önce kimse eklemiyordu neden ekleme gereksinimi duydunuz? Yani kısaca çakma uğraşılmamış açıkları fazlasıyla olan bi server bütünü tekrardan başarılar...

Dia demir spawnerlerini biz getirdik bu sunuculara yanlışmıyım? Vipleri ekledik sonra herkes ekledi ondan önce kimse eklemiyordu neden ekleme gereksinimi duydunuz? Yani kısaca çakma uğraşılmamış açıkları fazlasıyla olan bi server bütünü tekrardan başarılar...
O konuda haklı olabilirsiniz ama bir düşünün ya sizden önce ekleyen var ise

Benim sunucumun çakmalarını görmekten bıktım :) hahahaha başarılar.
Lütfen Yaptığınız Yorumları Maktık İle Yaparsanız OpSkyblock Serverini İlk Sizmi Açtınız
Şuan Gündemde OpSkyblock Server Oldugu İçin Çogu Serverler Op Skyblock

Lütfen Yaptığınız Yorumları Maktık İle Yaparsanız OpSkyblock Serverini İlk Sizmi Açtınız
Şuan Gündemde OpSkyblock Server Oldugu İçin Çogu Serverler Op Skyblock
Bence sen dikkat et sonraki yorumları oku bakayım bi!

@LORD*HEAVEN Ben senin sunucunun ismini bilmiyorum fakat vip ekledim orespawner ekledim bu durumda senin sunucundan çalmış olmam gerekiyor ama belirttiğim gibi senin sunucunu bilmiyorum

Son düzenleme:
Lord Tamam Anladık İyi Bi Pluginer Olabilirsn Fakat Bunu Başka Yerde Tartışabilirsin
Boşuna dil dökmeye gerek yok anlayan insan zaten tek seferde anlar.
Ayrıca spawner felan eklediniz diye siz opskyblockun ilk yenilik getiren kişisi olamazsınız.[DOUBLEPOST=1502625324,1502625269][/DOUBLEPOST]Haha gülmem için bir sebep çıktı saol :)
Sizi aşağılamıyor siz aşağılıyorsunuz uzatmayın çakma pluginercim...
Güldürme beni bedava paylaştığım pakette alıntı olmadığını söylemiyorum pluginer olduğumuda saymıyorum FurkanKRLP a yaptığım paket için 5 gün uğraştım ve 50TL saydın diye bizden üstün olamazsın kimseyi kötüleyemezsin .
WTF? Aynı isimleri herkes kullanabilir siz bir pluginer değilsiniz zaten milletin paketini editleyip ben pluginerim diye attığınız saçma sülük şeyler şunuda bilmeni isterim pluginer pluginleri editler developer ise plugin yazar ben o paketime 50 tl saydım saçma konuşma ÇAKMA PLUGİNER!!
Lütfen Konuyu baltalamayınız aksi taktirde uyarı vermek durumunda kalacağım saygı çercevesinde eleştirinizi yapin eleştiriden ziyade konu yeterince spamlamısınız Sohbetinizi Özelde yapınız.

Sunucuya 2,3 tane egoist rehber almışsınız benden korkun felan diyor, sürekli kick atıyor bumudur adalet?!

Rehberilermz Denenme Aşamsnda Serverimiz Bugun Açıldı Mazur Görün

Sunucu kapandımı ?

Hayır Kapanmadan KAstınız NEdir Sadece Bi Ara Sunucumuzn Ram Yükselttk ?

Kardeşim amacım kötü deil sadece kapandımı dedim , ve sunucuda oynuyorum!
[DOUBLEPOST=1502647093,1502647028][/DOUBLEPOST]
Kardeşim amacım kötü deil sadece kapandımı dedim , ve sunucuda oynuyorum!
Ne zaman açılır

Haritaların geliştirilmesi gerekiyor. Ayrıca sunucunuza girdim ve diğer sunuculardan farklı bir şey göremedim. Board çok sade durmuş bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl