baybarsboncan
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Baybars
Discord:
baybars21
baybars21
nroxsy
baybars21
crack girenler var diyo server propertiesten online mod false ondan kaynaklı olabilir mi bir de geyser-floodgate sürümleri 1.21.10 için ne olmalıdır ben ikisininde son sürümünü indirdimMerhabalar,
Logda plugin crash yok. Sorun büyük ihtimalle Geyser–Floodgate sürüm uyumsuzluğu veya online-mode ayarlarından kaynaklanıyor.
Geyser + Floodgate’i güncelleyip proxy/online-mode ayarlarını kontrol edin.
nroxsy
server.propertiesten online mod: false bu ise bundan sorun yok sunucu sürümü en son sürüm yükleyin ve birde öyle deneyincrack girenler var diyo server propertiesten online mod false ondan kaynaklı olabilir mi bir de geyser-floodgate sürümleri 1.21.10 için ne olmalıdır ben ikisininde son sürümünü indirdim
baybars21
sunucuyu 1.21.11 yapıp bir daha deneyeceğim umarım olurserver.propertiesten online mod: false bu ise bundan sorun yok sunucu sürümü en son sürüm yükleyin ve birde öyle deneyin
baybars21
1.21.11 ile güncelledim ama herkes tam şu hatayı alıyor javadan girenler dışında:server.propertiesten online mod: false bu ise bundan sorun yok sunucu sürümü en son sürüm yükleyin ve birde öyle deneyin
nroxsy
Java oyuncular girebiliyorsa sorun sunucu veya internet değil, Geyser/Floodgate kaynaklıdır.1.21.11 ile güncelledim ama herkes tam şu hatayı alıyor javadan girenler dışında:
istemcinizin çok oyunculu hizmetlere bağlantı kurmada sorun yaşıyor lütfen internet bağlantınızı kontrol edin, istemcinizi yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Çok Oyunculu Oyun Bağlantısı Başarısız Oldu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!