BEN ESKIDEN MODERATORDUM VE OPUM VARDI FAKAT GECENLERDE GIRDIM HEPSI GITMIS NEDEN?
Adınız: Ahmet İlbey
Soyadınız: Karahan
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: proteam2626
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: AhmetIK
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Açıldıgı Günden Beri Oynadım Kapandı :'(
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Müthis, Güzel, Tatlı Bir Sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Ayyıldız PvP = MOD PikachuNW = Admin VB.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Tabii Ki :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Server'e Benimde Katkım Bulunsun!!
TurkSurvival Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Her Yere Uyum Sağlarım :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Tecrübeli, Aklı Basında Ve Liderlik Hissim Gelişmiştir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı, Hoşgörülü, Sevgi Dolu Davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabii Ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Açılınca Bakacagım :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Açılınca Bakacagım :)[DOUBLEPOST=1492843483,1492843448][/DOUBLEPOST]BEN ESKIDEN MODERATORDUM VE OPUM VARDI FAKAT GECENLERDE GIRDIM HEPSI GITMIS NEDEN?
Adınız: Ahmet İlbey
Soyadınız: Karahan
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: proteam2626
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: AhmetIK
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Açıldıgı Günden Beri Oynadım Kapandı :'(
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Müthis, Güzel, Tatlı Bir Sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Ayyıldız PvP = MOD PikachuNW = Admin VB.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Tabii Ki :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Server'e Benimde Katkım Bulunsun!!
TurkSurvival Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Her Yere Uyum Sağlarım :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Tecrübeli, Aklı Basında Ve Liderlik Hissim Gelişmiştir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı, Hoşgörülü, Sevgi Dolu Davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabii Ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Açılınca Bakacagım :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Açılınca Bakacagım :)