Bulundu Geri Dönüyoruz türk network geri dönüyor alımlar başlamak üzere!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk_Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.931
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı: BelEmir
Soyadı: Köşgen
Hangi yetki: Admin
Sunucudan beklentim: Küfürsüz ortam ve disiplin
Not: 2 sunucuda admin oldum
1 sunucu açtım
Oyuncularla iyi geçinirim tartışma sevmeyen birisiyim
Ayrımcılık yapmam hep haklı olanın yanındayım
Mehraba yaptığınız başvuru değerlendirdik yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun Skype adresimize eklerseniz iyi olur [email protected]

server nezaman açılacak ?

yanlış yazmışınız . değiştirirmisiniz ?

Adı: Yılmaz
Soyadı: Büyükalp
Hangi yetki: Baş Admin - Admin
Sunucudan beklentim: Gerektiğinde komik ve sempatik falat gerektiğinde de ciddi bir ortam yaratacağımı düşünüyorum.
Not: Ciddi ciddi 35 ten fazla sunucuda yetkili oldum ve 4 kez kendi sunucumu açtım
Ayrıca sözleşmenizi yenileyiniz. Bu sözleşmeyle sunucuya gelecek her tür hasardan yetkililer suçlu oluyor. Daha detaylı bir sözleşme hazırlamadığınız taktirde arkadaşlara katılmalarını tavsiye ETMEM. Yanlış anlamayınız. Amacım hiçbir şekilde baltalamak veya kötülemek değildir ve olmayacaktır.

Adı: Yılmaz
Soyadı: Büyükalp
Hangi yetki: Baş Admin - Admin
Sunucudan beklentim: Gerektiğinde komik ve sempatik falat gerektiğinde de ciddi bir ortam yaratacağımı düşünüyorum.
Not: Ciddi ciddi 35 ten fazla sunucuda yetkili oldum ve 4 kez kendi sunucumu açtım
Ayrıca sözleşmenizi yenileyiniz. Bu sözleşmeyle sunucuya gelecek her tür hasardan yetkililer suçlu oluyor. Daha detaylı bir sözleşme hazırlamadığınız taktirde arkadaşlara katılmalarını tavsiye ETMEM. Yanlış anlamayınız. Amacım hiçbir şekilde baltalamak veya kötülemek değildir ve olmayacaktır.
Peki ya yetkili arkadaş yapmış olsa yani tüm yetkililere suçlu olmuyacak[DOUBLEPOST=1488049394,1488049297][/DOUBLEPOST]
yanlış yazmışınız . değiştirirmisiniz ?
İp seni sıkıntı var turksurvival.tk 2ipimiz 185.181.208.45:25565

Admin olabilirim bazı yabancı sunucularda yetkim oldu sıkıldığım için bıraktım ve ingilizce fln zor oluyordu

yas : 15

skype veririmisniz ?

Mod olmak isterim Serverde yenilik getireceğimi düşünüyorum

Admin veya Moderator olarka basvurmak istiyorum[DOUBLEPOST=1492631520,1492631490][/DOUBLEPOST]Admin veya Moderator olarka basvurmak istiyorum[DOUBLEPOST=1492631591][/DOUBLEPOST]Email : [email protected] Skype: ghost_fire35 Burdan msg atabilirsiniz ltfen burdan atın

Sunucu kapalı galiba bağlanmıyor[DOUBLEPOST=1492684897,1492684827][/DOUBLEPOST]Sunucu kapalı galiba bağlanmıyor

Mehraba yaptığınız başvuru değerlendirdik yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun Skype adresimize eklerseniz iyi olur [email protected]
İsim:Arda
Göbek İsim:Berk
Sunucudan Beklentin:Disiplin ve Saygılı Bir Sunucu.
Hangi Yetki:Rehber
Deneyim:Son Derece Süper
Not:Nitradodan 5 TL Her Ay Vercekseniz Alın Beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl