Gerçek faction nasıl olmalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

liftedplane

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Selam gençler. Ben Abdullah. Olympos build teamde java developerım. Uzun zamandır faction doğru oynanmadığı hakkında düşüncelere sahibim ve bir kaç kişiye daha sorunca genel olarak böyle bir düşünce olduğunu gördüm. Siz sevgili forum üyelerinden hakiki faction oyun türünün nasıl olması gerektiğini bilmek istiyorum. En sonunda aldığım tüm bu bilgiler ve isteklerle faction eklentisine ek bir eklenti yazıcam veya baştan bir faction eklentisi yazıcam. Şimdiden yazan herekse çok teşekkür ederim. İyi günler (konuyu yanlış yerde açmış olabilirim :D )

Son düzenleme:
Orman alanında klanlar arasında yapılan savaşları unutmadım.
Şimdi ki Faction sunucuları gir edit alanına coin kas onunla edit set al ve arenada kapış tarzında.

Orman alanında klanlar arasında yapılan savaşları unutmadım.
Şimdi ki Faction sunucuları gir edit alanına coin kas onunla edit set al ve arenada kapış tarzında.
yapmak istediğim sistemde gerçek krallıklar olucak ve bunların içi ciddi anlamda dolu olucak her kişi kendi görevini yapıcak. öyle herkes maden kazmicak yani. savaş zamanlarında gerçek bir ordu hissiyatı ve stratejinin önemli olduğu bir oyun modu istiyorum. yorumun için teşekkür ederim

yapmak istediğim sistemde gerçek krallıklar olucak ve bunların içi ciddi anlamda dolu olucak her kişi kendi görevini yapıcak. öyle herkes maden kazmicak yani. savaş zamanlarında gerçek bir ordu hissiyatı ve stratejinin önemli olduğu bir oyun modu istiyorum. yorumun için teşekkür ederim
Dostum çok güzel düşünmüşsün ancak bu oyunda istediklerini gerçekleştirmek zor olur.
Gerçekleştirsen bile şuan oyunun kitlesi tamamen kolay alışmış durumda.

Dostum çok güzel düşünmüşsün ancak bu oyunda istediklerini gerçekleştirmek zor olur.
Gerçekleştirsen bile şuan oyunun kitlesi tamamen kolay alışmış durumda.
evet farkındayım ama bu lafı diyen o kadar fazla insan varki o insanlar bile gelse sorun olmayacağını düşünmüyorum
oyunda istediklerimin zor olacağını düşünmüşsün. bizim ekibe uğramanı tavsiye ederim :D

Şu an paket kodluyorum kodladığım tür 2015 2016 yıllarına dayalı bir factions paketi 2015 2016 yıllarına dayalı factions yapabilirsin. Sadece gelişmişden ziyade basit düşün.

Şu an paket kodluyorum kodladığım tür 2015 2016 yıllarına dayalı bir factions paketi 2015 2016 yıllarına dayalı factions yapabilirsin. Sadece gelişmişden ziyade basit düşün.
paket kodluyorsun hım. gelişmeden ziyade basit düşün demişsin. benim düşündüğüm fikrin gelişmiş olması lazım zaten mc çıktığından beri bence düzgün bir faction türü piyasada yok . senin gibi basit sistemler yapanlar (op) dan dolayı bu haldeyiz bence

paket kodluyorsun hım. gelişmeden ziyade basit düşün demişsin. benim düşündüğüm fikrin gelişmiş olması lazım zaten mc çıktığından beri bence düzgün bir faction türü piyasada yok . senin gibi basit sistemler yapanlar (op) dan dolayı bu haldeyiz bence

Düzgün bir factions türü piyasada olmayabilir. Düzgün bir sunucu açılmadığı için çok iyiyseniz bu konuda açmanızı istiyorum.
Şahsen ben eski factions sunuculara daha dayalı bir paket yapıyorum. Bu yüzden sizin (op) sandığınız paketler ya da gelişmiş paketlerden değil. Gelişmişden kastım şu dur; OpFactions her şey var prizmarin felan da var lapis felan yok edit felan yok yosuntaşı vb. yani ben bunların çoğalması için uğraşıyorum siz bana senin gibi basit sistemli yapanlar (op) yüzünden bu haldeyiz diyorsun. Paketlerimi görmeden yorum yapma ortada düzgün bir paket de yok. Düzgün bir sunucuda eskilere dayalı bence. Bu kadar kendinize güveniyorsanız da siz açın da görelim?

Düzgün bir factions türü piyasada olmayabilir. Düzgün bir sunucu açılmadığı için çok iyiyseniz bu konuda açmanızı istiyorum.
Şahsen ben eski factions sunuculara daha dayalı bir paket yapıyorum. Bu yüzden sizin (op) sandığınız paketler ya da gelişmiş paketlerden değil. Gelişmişden kastım şu dur; OpFactions her şey var prizmarin felan da var lapis felan yok edit felan yok yosuntaşı vb. yani ben bunların çoğalması için uğraşıyorum siz bana senin gibi basit sistemli yapanlar (op) yüzünden bu haldeyiz diyorsun. Paketlerimi görmeden yorum yapma ortada düzgün bir paket de yok. Düzgün bir sunucuda eskilere dayalı bence. Bu kadar kendinize güveniyorsanız da siz açın da görelim?
aldığım bütün yorumları ve kendi fikirlerimi toplayıp düzgün bir sunucu açacağım. yorumunuz için teşekkür ederim.

İnsanlar atla klan kalesi basmaya gidiyor, okçular arkadan kaleyi oka tutuyor, savaşçılar ise önden kaleye doğru bastırıyor. TNT atar ile kale surlarında delikler açılıyor.

Düşünsene aslında insanlar bu şekilde oynasa ne kadar zevkli olur. Bana göre gerçek factions kısacası bu. Ama bunu herhalde yapıp foruma konu açsak hiç bir şeyden anlamayan insanlarımız "klasik factions" sunucusu diye yorum atarlar, insanın hevesini kırarlar ?

İnsanlar atla klan kalesi basmaya gidiyor, okçular arkadan kaleyi oka tutuyor, savaşçılar ise önden kaleye doğru bastırıyor. TNT atar ile kale surlarında delikler açılıyor.

Düşünsene aslında insanlar bu şekilde oynasa ne kadar zevkli olur. Bana göre gerçek factions kısacası bu. Ama bunu herhalde yapıp foruma konu açsak hiç bir şeyden anlamayan insanlarımız "klasik factions" sunucusu diye yorum atarlar, insanın hevesini kırarlar ?
aynen dediğin gibi bir sistem yapıcam .yorumun için teşekkür edeirm

Eskilerde Neler Vardı Ama Şimdi Adam Akıllı Faction Bulmak Zor

Lapisis olmayan tntsi olan arsası olmayan editi olmayan faction acarsan ve 1,13 üstü olursa gelirim sunucuna

Eskiden bildiğimiz üzere gerçek factions sunucularında vip hammaddeler nadir vardı şu an ise birçok sunucuda bulunuyor. onun yanı sıra sistemlere gelirsek coin, kredi, edit eşya gibi bir sürü özellik getirildi. ve oyun düzeni bozuldu factions nedir dediğimizde aklımıza gelen şey ise ormanda klanların toplanıp sabah akşam vs atmaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl