Skript Paylaşımı Geliştirilmiş Jarvis Skripti | OTO MATİK SORU CEVAPLAYICI |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakanSvrmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.302

Daha Skript Dağıtımı Paylaşayımmı ?

• Evet, İyi olur dostum

Oy: 18 94,7%
  • Yok be kanka!, Daha sonra

Oy: 1 5,3%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok başarılı ve yararlı bir skript sunucunuzun kalitesini arttırmak istiyorsanız bunu kullanmalısınız. :)
Devamını bekliyoruz.

Çok daha gelişmişi yapılabilir.Kod gereksiz yere uzatılmış.Kodu kısaltırken yardım lazım olursa özelden yazabilirsin yardımcı olurum.:)

Hakan Yavaşş Güzel Skript Başarılar.

Hayır kardeşim ben bunu kendim yaptım ? bi sunucum için hiç biyerden bakmadım sonra sunucu kapanınca skriptleri her yere dağıttım zaten eski bu skript

Hayır kardeşim ben bunu kendim yaptım ? bi sunucum için hiç biyerden bakmadım sonra sunucu kapanınca skriptleri her yere dağıttım zaten eski bu skript
Kardeşim Renk Kodlarını Nasıl Tutdurdun Şimdi Düzenleip Değiştirirsin Paylaştıgın Skriptin Renk Kodlarını Bu Kadar Emek Hırsızlığı Olamz Linkide Verdim Aynısı Orda

Kardeşim Renk Kodlarını Nasıl Tutdurdun Şimdi Düzenleip Değiştirirsin Paylaştıgın Skriptin Renk Kodlarını Bu Kadar Emek Hırsızlığı Olamz Linkide Verdim Aynısı Orda
Kardeşim ben bunu kendim kodladım diyorum kendim yaptıgım şeyi yok ben internetten buldum paylaştım diyemem ve bi yalan atıpda bu konuyu kaldıracak deilim ben kendim yaptım ve bu var olan bişey bunu tek ben kanıtlaya bilirim hatta reklam olmasın internete TurkOyuncuMC yazarsan sunucumuz 2015 de açılmıştı 2016 da kapandı bunu kanıtlayamazsın çünkü ben yaptım

Yani, eğer sıkça sorulan sorular (S.S.S) olayınız yoksa bu durumu böyle önleyebilirsiniz.
Fakat onun dışında bence çok yararlı değil çünkü "alım varmı"sorusunu oluşturduğumda Jarvis'in yanıtı "Hayır." olsada oyuncular için çok takılacak bir durum olmuyor keza oyuncular göremeye de biliyor.
Gene soru bana ulaşıyor ama benim için olmasada başka sunucular için yararlı olabilir.

Bence hiç bir işe yaramayacak bir skript

Tüm bu skriptteki arkadaşlarımın dikkatine! Şuan bu skriptin pluginini kodlamaya başladım, yarın forumda yayınlayacağım! @HakanSvrmm @FurkanZhlp @EmirReizTR

Hocam senden Essentials bekliyoruz :p
Essentials kolay, zor bir sistemi yok ama falza fonksiyonlu kodlamak zor olmaz ama yapmak uzun sürer (Benim için.). Bu arada pluginde istediğiniz kadar soru ekleyebiliceksiniz.

Başarılı bir skript iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl