Skript Paylaşımı Geliştirilmiş Jarvis Skripti | OTO MATİK SORU CEVAPLAYICI |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakanSvrmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.302

Daha Skript Dağıtımı Paylaşayımmı ?

• Evet, İyi olur dostum

Oy: 18 94,7%
  • Yok be kanka!, Daha sonra

Oy: 1 5,3%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok başarılı :D Noch bizi şaşırtıpa oyuna konuşma efekti getirse güzel olmazmı :D

Konunu raporladim çünkü Skript çalıntı lütfen başkaların emeklerini calipta ben yaptım deme al kanıtları;

Bu skripti Orcun diye adam yaptı ve ufak bir editleme yapmışsın dikkat ederseniz renk kodları aynı, Orcun answer ve message kullanmış buda answer ve message kullanmış sonra renk kodları aynı ve dikkat ederseniz orcunun ilk satırlarında Hi yazısı var bundada aynı satırlarda Merhaba yazısı var. Chat kısmında {message} ler bile aynı sonra prefixler aynı ve wait 0.3 seconds lar bile aynı artık herşey ortada. Sonuncu olarak sunuda eklim kesinleşsin, prefix teki renk kodları ve mesajlarda ki renk kodları bile aynı. Kopyala yapıştır yapmışsın ve ufak bir editleme yapmışsın. Skripti burda paylaşıp
emek hırsızlığı yapma!

@smt287
@Cremranyec78
lütfen ilgilenirmisiniz.

Birde bunu eskiden yaptım demişsin Skriptin Sahibide 2016 tarihinde paylaşmış artık herşey ortada.

Skriptin Sahibi Türkçe dilinide koymuş.

Skriptin Sahibi Türk

Orijinal Skripti:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl