Tanıtım (GELİŞMİŞ) MİNECRAFT PAZAR/İHALE PLUGİN TANITIMI

Monqarch

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Monarch
Minecraft Sürümleri
1.21
Bir başlık ekleyin.webp
Bir başlık ekleyin (2).webp
Bir başlık ekleyin (3).webp
Bir başlık ekleyin (5).webp
Bir başlık ekleyin (7).webp

İletişim, istek, önerilerinize açığım lütfen forumdaki yorumlara görüşlerinizi yazın, pluginimi geliştirmeme yardımcı olursunuz.
Yapım süresi: 12 Saat (2 Gün Toplam)

Bu plugin tamamen şahsım tarafından geliştirilmiştir ve bana aittir. Şu anda daha eklenecek özellikler dolayısıyla hiçbir platformda paylaşılmamıştır.

Başarılar dilerim, güzel bir eklenti ama daha güzel olabilir.

Bu haliyle diğerlerinden farkı ne anlamadım neresi gelişmiş ? ( klasik ücretsiz paylaşılan açık artırma eklentilerine alternatif olabilir bu haliyle.) amacım karalamak yada kötülemek değil alternatifler olmasını destekliyorum ancak (Gelişmiş) kelimesinin altını doldurmadığın için bu eleştiriyi yapıyorum.

Eklenti genel olarak oldukça başarılı olmuş. Ancak öne çıkmasını sağlayacak, kullanıcıların dikkatini çekecek özgün bir özellik eklenmesi iyi olur. Özellikle piyasadaki ücretsiz alternatiflerde bulunmayan, eklentiye özel bir sistem geliştirilirse diğer eklentilere kıyasla daha iyi bir tercih sebebi haline gelebilir. Başarılar dilerim.

Bu haliyle diğerlerinden farkı ne anlamadım neresi gelişmiş ? ( klasik ücretsiz paylaşılan açık artırma eklentilerine alternatif olabilir bu haliyle.) amacım karalamak yada kötülemek değil alternatifler olmasını destekliyorum ancak (Gelişmiş) kelimesinin altını doldurmadığın için bu eleştiriyi yapıyorum.

Menüler Çok sade duruyor, menü tasarımlarını bıraz daha geliştirebilirsiniz.
genel olarak güzel duruyor elinize sağlık, ama bence daha fazla özelliği hakediyor.

Eklenti genel olarak oldukça başarılı olmuş. Ancak öne çıkmasını sağlayacak, kullanıcıların dikkatini çekecek özgün bir özellik eklenmesi iyi olur. Özellikle piyasadaki ücretsiz alternatiflerde bulunmayan, eklentiye özel bir sistem geliştirilirse diğer eklentilere kıyasla daha iyi bir tercih sebebi haline gelebilir. Başarılar dilerim.
ılginiz içn sağ olun aklıma gelen bu kadardı dediğim üzere daha geliştiriyorum eklentiyi öneri ve istekler için açtım bu konuyu fikriniz veya öneriniz varmı ne ekleyebilirim

Menüler Çok sade duruyor, menü tasarımlarını bıraz daha geliştirebilirsiniz.
genel olarak güzel duruyor elinize sağlık, ama bence daha fazla özelliği hakediyor.
hocam takıntım var ya sade durmasi daha çok hoşuma gidiyo zaten isteyen istediği gibi ayarlayabilir eklenti %100 özelleştirme imkani veriyor

Kardeşim beğenmediysen sen daha gelişmişini yapabilirsin geliştirme sürecinde olduğunu açıkca belirttim

Son düzenleme:
hocam takıntım var ya sade durmasi daha çok hoşuma gidiyo zaten isteyen istediği gibi ayarlayabilir eklenti %100 özelleştirme imkani veriyor
Özelleştirme güzel olay ama çoğu kullanıcı oturup tek tek ayar yapmakla uğraşmıyor açıkçası. Varsayılan tasarımın da göze hitap etmesi lazım çünkü insanlar eklentiyi ilk kurduğu haliyle değerlendiriyor. Şu an fazla sade kaldığı için biraz boş hissiyatı veriyor, birkaç modern dokunuş default olarak bulunsa çok daha profesyonel durabilir. Yine de Emek var Elinize Sağlık.

Kardeşim beğenmediysen sen daha gelişmişini yapabilirsin geliştirme sürecinde olduğunu açıkca belirttim
Adam düşüncesini düzgünce paylaşmış aslında. Böyle her eleştiriye “sen daha iyisini yap o zaman” tarzı gergin cevaplar verirsen proje ilerlemez. İnsanlar eksik gördüğü noktaları söyleyince kötülemek için değil, geliştirmek için söylüyor çoğu zaman. “Gelişmiş” diyorsan insanların da doğal olarak beklentisi yükseliyor. Eleştiriyi biraz daha sakin karşılamak daha iyi olur bence.

Özelleştirme güzel olay ama çoğu kullanıcı oturup tek tek ayar yapmakla uğraşmıyor açıkçası. Varsayılan tasarımın da göze hitap etmesi lazım çünkü insanlar eklentiyi ilk kurduğu haliyle değerlendiriyor. Şu an fazla sade kaldığı için biraz boş hissiyatı veriyor, birkaç modern dokunuş default olarak bulunsa çok daha profesyonel durabilir. Yine de Emek var Elinize Sağlık.
Hocam ben kendime göre yaptım insanlarda eğer beğenmezse diye tekrarliyorum %100 özelleştirme seçeneği sundum isteyen istediği gibi değiştirebilir uğraşmazsada kendisi bilir benim kaybedeceğim bir şey yok piyasadakilerin çoğu %100 ozelleştirme sunmuyor ben ihalede listelenexek slotlara kadar degistirme imkani sunuyorum

Adam düşüncesini düzgünce paylaşmış aslında. Böyle her eleştiriye “sen daha iyisini yap o zaman” tarzı gergin cevaplar verirsen proje ilerlemez. İnsanlar eksik gördüğü noktaları söyleyince kötülemek için değil, geliştirmek için söylüyor çoğu zaman. “Gelişmiş” diyorsan insanların da doğal olarak beklentisi yükseliyor. Eleştiriyi biraz daha sakin karşılamak daha iyi olur bence.
Neresi gelişmiş demiş bende orada açıkca belirtmişim daha geliştirme aşamasında diye ayrıca amacim ortamı germek değil beğenmeyen olursa yorum yapmadan geçebilir ben konumu pluginimin kötülenmesi için açmadım gelişmiş dememi beğenmediyse söyleseydi neyler eksik ben mi demedim eklemem diye tabi beğenmeyen olursada yorum yapabilir ama boyle yorum yapmamalı alternatif çıkarmayi desrekliyorum diyor çıkarsın en üstünü satin alalim eleştirmemiş direkt kötülemiş

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl