Tanıtım Gelişmiş Işınlanma Plugini BetterRTP Türkçe Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrLexia

Skysetups | skysetups.com.tr |
Yasaklandı
Elmaslar
60
Minecraft
MrLexia

Discord:

mrlexia

Minecraft Sürümleri
1.8 - 1.20
bettertpmctr.webp

BetterRTP: Survival vazgeçilmezi!
BetterRTP, sunucu sahiplerine, oyuncuların rastgele bir şekilde, tamamen özelleştirilebilir bir sınır içinde ve hatta merkezi bir alana ışınlanmasını sağlayan güçlü bir eklentidir. Bu eklenti, su veya lav gibi tehlikeli bloklara ışınlanmasını engellemek için detaylı filtreleme seçenekleri sunar. Her bir dünya için özel sınırlar belirleyebilme esnekliği sağlarken, kullanıcıların belirlediği sınırları aşan bir durum olduğunda, tüm dünyalar için geçerli olan varsayılan bir sınır kullanma imkanı da tanır. Böylece, her dünyada tam kontrol ve güvenli ışınlanma deneyimi yaratabilirsiniz!

1740432262942.webp

BetterRTP menüsü

Özellikleri;

Çoklu Dünya: Özel sınırlar ve merkez noktaları ile birden fazla dünya oluşturma yeteneği!
Sesler: rtp işlemi sonrasında ve gecikme sırasında özelleştirilebilir sesler!
Parçacıklar: Bir oyuncu rtp yaptığında parçacıklar ve iksir etkileri ekleme.
Ekonomi: Bir dünyada rtp işlemi yapabilmek için oyuncuların ödeme yapmasını sağlama!
Dokunulmazlık: Oyuncuyu rtp işleminden sonra belirli bir süre boyunca hasar almaktan koruma.
İzin Grupları: Belirli bir izne sahip olup olmalarına bağlı olarak, oyunculara özel kısıtlamalar oluşturma.

Wiki ve Spigot bağlantıları;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel bir tanıtım olmuş emeğinize sağlık

Değerli Yorumunuz için teşekkür ederim.

Dogru durust alternatifi ciksa direkt yerine degistirecegim rezil eklenti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl