Anı Garip bir rüya.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RisardHacker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.708
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RisardHacker

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
135
Minecraft
TheBreakee
Rüyada üstün rütbeli bilim insanları araştırmalar yapıyor ve insanları genellikle 18 - 8 yaş aralığını bir yere topluyorlar tabi sadece dahi olanlarını topluyorlar hepsini topladıktan sonra içlerinde bende varım 200 kişi felanız bizi bir odaya götürüyorlat herkes kendşi alanında en iyi şeyleri yapacak diyorlar bizde yapıyoruz brnim kendi alanımda yaptığım en iyi şey her türlü yeteneği olan ve insandan zerre farkı olmayan bir robot sonra ben bu robotu 2 saatte tasarlıyıp kodlayıp bir beden haline getirdikten sonra götürüyorum oradaki en rütbeli bilim insanına o bilim insanı beğeniyor bunları bende mutlu oluyorum sonra da 1 sene orada kalıyorum dahilerin kralı olup çıkıyorum en dahi insan benim iite yaş olmuş 15 ailem geliyor tersliyorum onları felan bir şey mükkemmel olmadığında sinirleniyorum felan çok garip şeyler sonra oradaki tüm dahileri toplayıp kaçıyoruz patlatıyoruz orayı bende bunların başındayım emirler yağdırıyorum herkesr sonra uyanıyorum.

Garipti baya ya

Gerçekten değişik ve 1000 yıl uyusam görmeyeceğim rüya türüne benziyor. Bende tsunumali rüyalar gördüm :D

Rüyada üstün rütbeli bilim insanları araştırmalar yapıyor ve insanları genellikle 18 - 8 yaş aralığını bir yere topluyorlar tabi sadece dahi olanlarını topluyorlar hepsini topladıktan sonra içlerinde bende varım 200 kişi felanız bizi bir odaya götürüyorlat herkes kendşi alanında en iyi şeyleri yapacak diyorlar bizde yapıyoruz brnim kendi alanımda yaptığım en iyi şey her türlü yeteneği olan ve insandan zerre farkı olmayan bir robot sonra ben bu robotu 2 saatte tasarlıyıp kodlayıp bir beden haline getirdikten sonra götürüyorum oradaki en rütbeli bilim insanına o bilim insanı beğeniyor bunları bende mutlu oluyorum sonra da 1 sene orada kalıyorum dahilerin kralı olup çıkıyorum en dahi insan benim iite yaş olmuş 15 ailem geliyor tersliyorum onları felan bir şey mükkemmel olmadığında sinirleniyorum felan çok garip şeyler sonra oradaki tüm dahileri toplayıp kaçıyoruz patlatıyoruz orayı bende bunların başındayım emirler yağdırıyorum herkesr sonra uyanıyorum.

Garipti baya ya
Baya iyiymiş.Bende rüya gördüm de şuan anlatsam +18 e gireceği için anlatmayacağım ;):pardon:

Af edersiniz ama rüyamda malum tuvaleti yaparken baktım karşımda Tarkan; ben bakıyor Tarkan'a, Tarkan da bana... Yok böyle kabus.

Bence bu rüyadan güzel kitap yazılır.

Rüyamda mc-tr.com sitesinde dolaşıyordum.

Rüyamda bir keresinde öldüğümü görmüştüm, korkunç gerilimli bir rüyaydı.

İnandırıcı gelmedi bi geceye nasıl sığdırdın ayrıca?

İnandırıcı gelmedi bi geceye nasıl sığdırdın ayrıca?
Bir insan rüyası 18 saniye olsa bile (18 saniye en uzun rüyadır) bir romanı içine sığdırabilir ayrıca bu bazı kısımlarını unuttuğum hali.

hafif iron man temalı sanki :D

''RoyalCraft Kapanıyordu''​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl