Game of Crafts | Hile Yap, Gerçek Para Kazan! | Ücretsiz Vip | Hilesiz Factions ve Özel Launcher!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anladım bide web siteniz biraz tas
Yazılım ekibimiz kodladı. İleride launcher kiralatma sistemi yapıcaz. Bunun hakkında konu açacağız.
anladım bide web sitenizin tasarımı çok kötü olmuş renk desen kötü güzel bir web tasarım yaparsanız güzel olucaktır

anladım bide web siteniz biraz tas

anladım bide web sitenizin tasarımı çok kötü olmuş renk desen kötü güzel bir web tasarım yaparsanız güzel olucaktır
Aslında web tasarımı çok iyi olmuş demeniz gerekiyordu :D Çünkü bazı tutulmuş sunucuların web tasarımları aşırı basit veya bu tasarım bir bootstrap değil. Ama renkleri değiştirilebilir.

Aslında web tasarımı çok iyi olmuş demeniz gerekiyordu :D Çünkü bazı tutulmuş sunucuların web tasarımları aşırı basit veya bu tasarım bir bootstrap değil. Ama renkleri değiştirilebilir.
renkler değişşe güzel olur mesala beyaz yapın arka plana güzel ve sunucu resmini koyun

Server Gayet Güzel Başarılarınızın Devamını Beklerim :D
Saygılar : -Skuil-

Sistemler Hoşuma Gitti Başarılar.

Umarım Hile Yap Para Kazan yazısında sırtınızı sadece Default Config AAC ye dayayarak konuşmuyorsunuzdur. Sunucu Iddialı. Başarılar :)

Umarım Hile Yap Para Kazan yazısında sırtınızı sadece Default Config AAC ye dayayarak konuşmuyorsunuzdur. Sunucu Iddialı. Başarılar :)
Buyur gel dene istersen :D Kapımız herkese açık.

Şu launcherinizle çok övündünüz tabi normal herkes yapamıyor :D Başarılar dilerim

Gayet Başarılı konu düzenşnden tut launcher'a kadar

Güzel Servera Benziyor 7/10

ÖZEL ENCHLER:
Zehir(1-2): Vurduğunuz kişiye wither etkisi verir.
Yavaşlık(1-2-3): Vurduğunuz kişiyi yavaşlatır.
Ateş Topu: Kılıçla sağ tıklayarak ateş topu fırlatırsınız.
Thor: Belirli bir ihtimalle düşmanı yukarıya fırlatırsınız.
İksir(Sadece chestplate): Belirli bir ihtimalle, düşman size vurduğunda iksirleri temizlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl