Forumun en iyi tasarımcısı kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.845
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Majorası tanıdığına göre forumda daha önce bulunan birisi olmalısın kimin yan hesabıysan kendi hesabına dön.
Kimsenin yan hesabı değilim ayrıca birinin yan hesabı olmam neyi değiştirir? Bilmiyorum tasarım alanında 1-2 paylaşım yaptıktan sonra peşi peşine birçok kişi tarafından tasarım atılması mı sizi korkuttu? Anlamış değilim.. Ayrıca henüz yeni kayıt olmuş birisini daha ilk dakikasında ekibinize çağırıp ardından sonraki gün daha hiç konuşma geçmemesine rağmen atmanızda vizyonunuzu gösteriyor. :D Söylemeliyim ki dostum daha 1 günlük MC-TR maceramla o vizyonlu ekibinize giriş yapmış durumdayım. Ekiplerinize girmek bu kadar kolay olmamalı, kolay gelsin.. (Lütfen artık kimin yan hesabısın gibi saçma sapan sorularınızı bana sormayın, gerçi sorsanızda artık sizleri ciddiye almayı düşünmüyorum.)

Foruma yeni katılıp, çok güzel bir diksiyon ile tüm satış konularına yorum yapıp. Geçmişte olan tüm olayları bilmenizden dolayı yan hesap olduğunuzu düşünüyor olabilirler, ilk tasarımım diye bazı kişilerden daha iyi tasarımlar paylaşmanızdan dolayı da olabilir :D Ya forumdan daha önce banlandınız, geri döndünüz ya da yan hesapsınız başka bir açıklaması yok.
Forumda sadece kendi konularım dışında 2 konuya cevap verdim ve geçmişle ilgili her hangi bir yorum veya mesajda bulunmadım. Ayrı yeten daha öncede forum piyasalarında(sadece burası değil) eklenti veya skript desteği isteyen normal bir kullanıcı olarak da bulundum. Bunların hepsini geçtim ilk tasarımım diye konu dahi açmadım. Paylaştığım tasarımda bile "daha önceden yaptığım" hitabıyla konuya girdiğimi fark etmişsinizdir diye de düşünüyorum. Bu yazdıklarımı da es geçtim hiç bir satış konusunda yorumda dahi bulunmadım. Sabit ön yargılarınızdan önce biraz girip açtığım konuları ve mesajları inceleseydiniz beni daha mutlu ederdiniz.

Konu amacından çıkıyor düzgün bir şekilde konuşmak isteyen discord adresim üzerinden bana yazabilir, güzelce tartışabiliriz.

Forumda sadece kendi konularım dışında 2 konuya cevap verdim ve geçmişle ilgili her hangi bir yorum veya mesajda bulunmadım. Ayrı yeten daha öncede forum piyasalarında(sadece burası değil) eklenti veya skript desteği isteyen normal bir kullanıcı olarak da bulundum. Bunların hepsini geçtim ilk tasarımım diye konu dahi açmadım. Paylaştığım tasarımda bile "daha önceden yaptığım" hitabıyla konuya girdiğimi fark etmişsinizdir diye de düşünüyorum. Bu yazdıklarımı da es geçtim hiç bir satış konusunda yorumda dahi bulunmadım. Sabit ön yargılarınızdan önce biraz girip açtığım konuları ve mesajları inceleseydiniz beni daha mutlu ederdiniz.
Sizi sanırım farklı biriyle karıştırdım. Bu ara yeni hesaplar çok türedi. İlk tasarımım diye güzel tasarım atıyorlar, sürekli satış konularına yorum atıyorlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl