Serosa
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- SerosaTR
Discord:
Serosa#0001
Zaten nesnel bir şey istemedim konuda. :DHerkese göre değişir.
Serosa#0001
Zaten nesnel bir şey istemedim konuda. :DHerkese göre değişir.
Serosa#0001
Majoras hala forumda mı? Eğer öyleyse çok iyi..
Majorası tanıdığına göre forumda daha önce bulunan birisi olmalısın kimin yan hesabıysan kendi hesabına dön.Majoras hala forumda mı? Eğer öyleyse çok iyi..
Ben iyi tanıyorum Virion Serosa Allah Allah kim bunlar ya :) QWASĞEDPXWSADXEŞWQAİSPDEŞĞSÜQADEMajorası tanıdığına göre forumda daha önce bulunan birisi olmalısın kimin yan hesabıysan kendi hesabına dön.
Virion#2691
Bana karşı olan ön yargını anlamış değilim, özelden de durduk yere birinin yan hesabıymışım gibi sorgulamaya başladın. Bir takım vb. bir yer de satış yapsam bu düşmanlığını bir nebze anlamış olacağım ama satış da yapmıyorum. Şuanlık tek amacım sana özelden de belirttiğim gibi kendimi geliştirmek. Saçma sapan entrikalarınıza beni alet etmeyin.Ben iyi tanıyorum Virion Serosa Allah Allah kim bunlar ya :) QWASĞEDPXWSADXEŞWQAİSPDEŞĞSÜQADE
beni almadın beni almadın
bruh derim abiKusuruma bakma ama bu listeye girebilecek kadar yetenekli değilsin.
Foruma yeni katılıp, çok güzel bir diksiyon ile tüm satış konularına yorum yapıp. Geçmişte olan tüm olayları bilmenizden dolayı yan hesap olduğunuzu düşünüyor olabilirler, ilk tasarımım diye bazı kişilerden daha iyi tasarımlar paylaşmanızdan dolayı da olabilir :D Ya forumdan daha önce banlandınız, geri döndünüz ya da yan hesapsınız başka bir açıklaması yok.Bana karşı olan ön yargını anlamış değilim, özelden de durduk yere birinin yan hesabıymışım gibi sorgulamaya başladın. Bir takım vb. bir yer de satış yapsam bu düşmanlığını bir nebze anlamış olacağım ama satış da yapmıyorum. Şuanlık tek amacım sana özelden de belirttiğim gibi kendimi geliştirmek. Saçma sapan entrikalarınıza beni alet etmeyin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!