Forumdaki Bir Dolandırıcı :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birazdan bilgisayara gecip ekleyecegim

Benden de kanıtlar:

1.

pGy4XN.png

2.
ROmy1G.png

Bu tür kanıtlarda bir şey yapamayız. Daha sağlam kanıtı konuya eklemez iseniz konunuzu maalesef kaldırmak zorunda kalacağım.
Tamamen İftiradır Üzerime Oynanan Bir Oyundur Lütfen Kaldırırmısınız Konuyu?

Birazdan bilgisayara gecip ekleyecegim
Benden de kanıtlar:

1.

pGy4XN.png

2.
ROmy1G.png

Doruk zaten gereğincekanıt atmış haal gerekli diyorsanız bende ekleyeyim bu arada kullanmıyorum diyor fakat özelden abna zaa hiç eksik yok çok güzel kullanıyorum ws yazıyor

LOkPNZ.png

yzYd1k.png

Bu tür kanıtlarda bir şey yapamayız. Daha sağlam kanıtı konuya eklemez iseniz konunuzu maalesef kaldırmak zorunda kalacağım.
Tamamen İftiradır Üzerime Oynanan Bir Oyundur Lütfen Kaldırırmısınız Konuyu?

Yeni Skypesi: alpergg9[DOUBLEPOST=1514573043,1514572244][/DOUBLEPOST]Bu arada üstte yeni skype is comingggg. yazmıştı sonra silmiş yasaklanmamak için sanırım o mesajı zaten rapor etmiştim :)

Midem bulanıyor bu tür insanlar yüzünden.

Kardeşim daha neyin iftirası diyon herşey ortada.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Valla Bıktım Yeter. Konu açtım Dolandırıcılık diye. Umarım Artık Yaşanmaz Böyle Şeyler.

Ortaya koyduğunuz kanıtlar nedeni ile kullanıcı forumumuzdan uzaklaştırılmıştır. Ayrıca bir dahaki sefere yapacağınız ticaret usüllerini dikkatlice seçmeniz tavsiye edilmektedir.

Bu gibi olaylarda Onaylı Satıcı'nın MC-TR gibi mevkilere "Forum Destek" kategorisinden başvurması ve yasal yollarla yetkili mahkemelere suç duyuruda bulunması önemle rica edilir. Böyle durumlarda MC-TR sadece forum sınırları içerisinde yeterli kanıtlar doğrultusunda kendi yaptırımını uygulamaktan başka bir görevi yoktur.

Gösterdiğiniz sabır ve şikayetiniz için teşekkürler,

MC-TR Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl