Forumdaki Bir Dolandırıcı :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenOFC

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
219
@AlperSAHAN Adlı kişi dolandırıcıdır kendisine furyrs den birşey aldığı için güvenmiştim
ona attıysa banada atar diye fakat kendisi beni kaç gündür oyaladı
elektrikler gitti,atm bozuktu,youtubere para atıcam, sana parayı attım benden gitti sana neden gelmedi,ss at dediğimde telefonum
iphone,hizliresime girmiyor nedense gibi bahaneler sundu. Dün akşam 10 dakkaya atıyorum deyip çıktı ve şimdi
geldi. Şİmdide kendi sunucusunu kapattığını ö yüzden parayı atmayacağını söylüyor
@RD_Doruk @✦0pTimisT✦

Yetkililer gereğini yapıp üyeyi yasaklarsa sevinirim @smt287 @IYusuf_DemirI @Cremranyec78

kXq4nJ.png

EyXG5g.png

Geçmiş Olsun Böyle İnsanlar Ne Yazık ki Var

Aynen sana katılıyorum

Din öğretmenimiz gibi konuşacağım :D

Sevgili Çocuklar! böyle dolandırıcılık olaylarında emeğinizin karşılığını alın ondan sonra yaptığınız emeği parayı verene verin ne demiş Nasrettin Hoca ? "Parayı veren düdüğü çalar." Bu yüzden böyle türkler ne yazıkki var zaten türkiye bunlar yüzünden gelişmiyor, işte bu yüzden önce parayı alın sonra satacağınızı verin. bu kadar basit hadi eywallah.

Eren :D karaktersizler diye etiketlemişsin ya adamı çatladım vallahi :D

neyse hocam geçmiş olsun diyelim birdaha başına böyle birşey gelmez dileğiyle..

geçmiş olsun.

Aynen sana katılıyorum
Sağolun
Din öğretmenimiz gibi konuşacağım :D

Sevgili Çocuklar! böyle dolandırıcılık olaylarında emeğinizin karşılığını alın ondan sonra yaptığınız emeği parayı verene verin ne demiş Nasrettin Hoca ? "Parayı veren düdüğü çalar." Bu yüzden böyle türkler ne yazıkki var zaten türkiye bunlar yüzünden gelişmiyor, işte bu yüzden önce parayı alın sonra satacağınızı verin. bu kadar basit hadi eywallah.

Eren :D karaktersizler diye etiketlemişsin ya adamı çatladım vallahi :D

neyse hocam geçmiş olsun diyelim birdaha başına böyle birşey gelmez dileğiyle..
Normalde bende öyle yapıyorumda konuda belirttiğim şeyden dolayı öyle yapayım dedim ama sonuç artık kim olursa olsun önce parayı alıcam :)

İphone hızlı resime giriyor. İlk yalanı buymuş. Sana da geçmiş olsun kardeş.

Geçmiş olsun.

Yapacak bir şey yok artık :( skypeden spam atıyor ne koydum be yazıyor :D

yetkililer gereğini yaparsa sevinirim skype adresi Alper_LCTR bu arada

İkimizede geçmiş olsun. Böyle insanlar şimdi bu kötülüklerinin karşılığını almasada; Allah katında kesinlikle alıcaklar!

• Kasas Suresi, 84. ayet: Kim bir iyilikle gelirse, artık onun için daha hayırlısı vardır; kim bir kötülükle gelirse, artık kötülükleri yapanlar, yalnızca yaptıklarıyla karşılık görürler.

Kesinlikle dolandırıcıdır her türlü kanıt için banada ulaşabilirsiniz. Skype: dfha.2004

Kullanıcı adı vs. gözükürse üst yönetimin işi kolaylaşabilir, kanıtın doğru olup olmadığına bakacaklardır.

Bu tür kanıtlarda bir şey yapamayız. Daha sağlam kanıtı konuya eklemez iseniz konunuzu maalesef kaldırmak zorunda kalacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl