Forumda nick değiştirme var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hydref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.919
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hydref

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
110
Minecraft
HydrefYT

Discord:

empirist

Nickimi değiştirmek istiyorum öyle bir şansım var mı ?

Üyelik satın alarak kullanıcı adını değiştirebilirsin.

bir şey soracağım şimdi ben yanlış bir isim koydum diyelim onu rapor sistemi ile değiştiremez miyim bir kereye mahsus?
yanlış anlamayın bilmediğinden soruyorum @sh6ke @Lynchs

bir şey soracağım şimdi ben yanlış bir isim koydum diyelim onu rapor sistemi ile değiştiremez miyim bir kereye mahsus?
yanlış anlamayın bilmediğinden soruyorum @sh6ke @Lynchs
Duruma göre inisiyatif uygulanabilir. Bu gibi vakalarda yetkililerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

ya para ya da öpücük vermen lazm

Özel üyelik almanın bir artısı olmalı. Çok pahalı olmayan premium üyeliği alarak ayda bir kez bu değişikliği yapabiliyorsun.
MC-TR Dönator aldığımda ismimi değişememiştim üyeliğimin bittiği tarihe denk geldiği için insiyatifle yaklaşılır mı acb?

Merhaba sevgili üyeler öncelikle,

Günaydın! Önerileriniz ve şikayetleriniz benim ve bu forumun gidişatı için önemli oluyor. Öncelikle soruya cevap olarak: "Stajyer Moderatörümüzün dediği gibi Özel Üyelik alarak ismini 'ayda 1 kereliğine mahsus' değiştirebilirsin." Önerilere gelecek olursak, elbette haklısınız. Bu önerilerinizi bir yere toplayıp gerek sohbet amaçlı düzenlediğimiz sesli kahve sohbetlerinde, diğer platform ortamlarında söylüyoruz.

Yeni gelecek güncelleme ile beraber bu önerileri düşünüp tekrar geri dönüş sağlayacağım. Mevcut olan üyeliklere büyük güncellemeler, yamalar gelebilir hem bu Gelişim Günleri ile beraber. Özel Üyeliklerin daha renkli, farklı ve diğer ek özellikler ile ayrıcalıklara sahip olması herkesin hakkı ki o yüzden o üyelikleri alıyoruz. Önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, çok yakın bir sürede açıklanacak...

upps, spoiler verelim. çok yakında. belki bu gün?

Merhaba sevgili üyeler öncelikle,

Günaydın! Önerileriniz ve şikayetleriniz benim ve bu forumun gidişatı için önemli oluyor. Öncelikle soruya cevap olarak: "Stajyer Moderatörümüzün dediği gibi Özel Üyelik alarak ismini 'ayda 1 kereliğine mahsus' değiştirebilirsin." Önerilere gelecek olursak, elbette haklısınız. Bu önerilerinizi bir yere toplayıp gerek sohbet amaçlı düzenlediğimiz sesli kahve sohbetlerinde, diğer platform ortamlarında söylüyoruz.

Yeni gelecek güncelleme ile beraber bu önerileri düşünüp tekrar geri dönüş sağlayacağım. Mevcut olan üyeliklere büyük güncellemeler, yamalar gelebilir hem bu Gelişim Günleri ile beraber. Özel Üyeliklerin daha renkli, farklı ve diğer ek özellikler ile ayrıcalıklara sahip olması herkesin hakkı ki o yüzden o üyelikleri alıyoruz. Önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, çok yakın bir sürede açıklanacak...

upps, spoiler verelim. çok yakında. belki bu gün?
Dönatör'üm varken nick değiştiremiyordum çünkü üyeliğimin bitiş tarihine denk geliyordu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl