Forumda Java'cı olarak gezen insanların neden hiç eklentisi yok?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Felox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.253

Felox

PandaDevs > Tasarım & Eklenti Paketi <
Elmaslar
270
Minecraft
Felox
Merhabalar, çok merak ettiğim bir konuydu ve dayanamadım size sorayım dedim. Bir çok javacı biliyorum ve yaklaşık 2-3 senedir piyasadalar :D Ama daha önce 1 tane bile ürün çıkarttıklarını, 1 tane bile eklenti yaptıklarını görmedim. Sebebi ne olabilir? Java gibi mükemmel bir dili öğrenip te en azından ücretsiz bir eklenti çıkartmamalarının sebebini çok merak ediyorum.

Bu soruyu ben de hep merak etmiştim sanırım sunuculardan plugin çalma peşindeler.

Hepsi skid peşinde reis. Hiçbiri kendi eklenti yapmıyor :D

Merhabalar, çok merak ettiğim bir konuydu ve dayanamadım size sorayım dedim. Bir çok javacı biliyorum ve yaklaşık 2-3 senedir piyasadalar :D Ama daha önce 1 tane bile ürün çıkarttıklarını, 1 tane bile eklenti yaptıklarını görmedim. Sebebi ne olabilir? Java gibi mükemmel bir dili öğrenip te en azından ücretsiz bir eklenti çıkartmamalarının sebebini çok merak ediyorum.
belkide doğru zamanı bekliyorlardırxd bkz:

Kendine javacı diyenleri tam olarak bilmiyorum ancak yazılımcı ve java developer olan biri olarak ben kendi sunucum için geliştirmeler yapıyorum yalnızca. Bir eklentiyi kullanıcının ayarlayabileceği şekilde yazıp tam olarak entegre etmek kolay iş değil 3-5 satır yazarak satışa veya genel paylaşıma açık bir eklenti üretmek zor.

Kompleks işler yapabilen becerikli arkadaşların birçoğu ise tahminen spigot resources gibi yerlerde paylaşım yapıyor

Hocam herkes birbirinin müşterisinin peşinde olduğu için adam gibi ücretsiz eklenti yapan yok. Örnek veriyorum baksana piyasada kaç tane çiftçi eklentisi/skripti var .d

Ben şahsi olarak Spigot Resources'da ingilizce eklentiler paylaşıyorum, MC-TR'den gelen kimse destek istemeyi & ingilizce bilmediği için adam gibi kullanamıyor eklentilerimi. Onların zararı .d

Yukarıdaki eleman haklı, paralı eklentiyi geçtim ücretsiz eklenti çıkarmak hiç kolay bir iş değil. Ücretsiz eklentiyi tutturmak için her bir detayına kadar düşünmelisin, her güncelleme en az bir feature eklemelisin ki yarışta kalasın (heleki eklenti yaygın bir tipse 5 kat eklemelisin..), kimse farketmeden desteğini hızlı vermelisin, hataları hızlı çözmelisin vs..

Aktif olarak geliştirdiğim 2 ücretsiz eklenti Spigot'ta. Daha aklıma fikir gelirse yaparım, MC-TR'de paralı satılanları ücretsiz yaparım belki* xd

Eğer merak ederseniz,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Edit*: MC-TR paralı eklentiler kısmını dalgaya vurdum, yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
Hocam herkes birbirinin müşterisinin peşinde olduğu için adam gibi ücretsiz eklenti yapan yok. Örnek veriyorum baksana piyasada kaç tane çiftçi eklentisi/skripti var .d

Ben şahsi olarak Spigot Resources'da ingilizce eklentiler paylaşıyorum, MC-TR'den gelen kimse destek istemeyi & ingilizce bilmediği için adam gibi kullanamıyor eklentilerimi. Onların zararı .d

Yukarıdaki eleman haklı, paralı eklentiyi geçtim ücretsiz eklenti çıkarmak hiç kolay bir iş değil. Ücretsiz eklentiyi tutturmak için her bir detayına kadar düşünmelisin, her güncelleme en az bir feature eklemelisin ki yarışta kalasın (heleki eklenti yaygın bir tipse 5 kat eklemelisin..), kimse farketmeden desteğini hızlı vermelisin, hataları hızlı çözmelisin vs..

Aktif olarak geliştirdiğim 2 ücretsiz eklenti Spigot'ta. Daha aklıma fikir gelirse yaparım, MC-TR'de paralı satılanları ücretsiz yaparım belki xd

Eğer merak ederseniz,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hoca bu hoca HAHAHAHAA

Aktif olarak geliştirdiğim 2 ücretsiz eklenti Spigot'ta. Daha aklıma fikir gelirse yaparım, MC-TR'de paralı satılanları ücretsiz yaparım belki xd

Eğer merak ederseniz,
Paralı satılanları ücretsiz yaparsanız çok komik ama yararlı olur. Bence denemelisiniz, sizi uzun zamandır tanıyorum ve forumdaki eklentileri rahatça yapabileceğinizi biliyorum. Bütçesi olmayan sunucu sahipleri için için bu hizmeti yaparsanız çok ama çok sevilen bir javacı olacağınızı düşünüyorum :D

Belki de genel kullanım için uğraşmaktan, sürekli geliştirmekten ve issuelarla uğraşmaktan daha önemli işleri vardır veya işleri için bir teşekkürü karşılık olarak görmüyorlardır, ne dersin?

Eklenti yazmayı insanlar çıkarları için - para kazanmak için öğreniyor,neden ücretsiz ürün dağıtsınlar ki ? Bu düşünceleri kötü ama. Cimri olmak cidden çok kötü birşey,insanlara yardım etmek onların açıklarını kapatmak sizden birşeyi eksiltmez aksine yüceltir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl