Baki#3178
Aselgeia #7842
Güzel Olmuş Ama Yazı Fontunu Atarsan Sevinirim
Aselgeia #7842
Yazılar hiç hoş değil. Arkaplan Güzel. Neden küçük bir tasarım için üç tane program kullanıyorsun onuda çok merak ettim.
PoliceFox#5626
PaintTool SAI Aselgeia #7271 yazısını elle yazmam için, Photoshop arkaplandaki fırça darbesi içinve Paint.NET alpha mask için.
Photoshopda da alpha mask yapılabiliyor fakat bilgisayarım eski olduğundan photoshop kasıyor, rahat kullanılamıyor.
Aselgeia #7842
Fontu biraz daha okunabilir bir şey seç bence. Ayrıca siyah renkte nedense gözüme kötü geldi. Ellerine sağlık.
Daha düşük bir Photoshop sürümü yükle eğer çok yüksekse CC 2017 falansa. Yazıyı elle yazman iyimiş.
Konsol.Artz#5992
Aselgeia #7842
Yazı Fontu Kotu Bence
Konsol.Artz#5992
Senı Uzduysem Kusura Bakma Ben Sadece Yorum Yapmak Istemıstımİnsanların yorumlarını almak için konu açıyorum fakat insanlar da keşke diğer insanların yorumlarını ve benim cevaplarıma dikkat etse.
Yazı fontu kullanmadım, o benim el yazım. Tablet ve dokunmatik kalem aracılığıyla PaintTool SAI programı üzerinden kendim yazdım.
İmza olduğu için okunuşunun zor olması pek önem farz etmiyor sonuçta insanlar imza atarken genelde karalıyor, okunmaz bir şekilde yazıyor.
Yine de yorumun ve ilgin için teşekkürler.
Aselgeia #7842
Senı Uzduysem Kusura Bakma Ben Sadece Yorum Yapmak Istemıstım
Troy#6475
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!