Forum İmzası

Aselgeia

Evren Etkin | Helio Art Director
Elmaslar
373
Minecraft
Aselgeia

Discord:

Aselgeia #7842

ezgif.com-optimize23.gif

açıklama 2.jpg

Konu Güncellenmiştir.

Son düzenleme:
Güzel Olmuş Ama Yazı Fontunu Atarsan Sevinirim

Güzel Olmuş Ama Yazı Fontunu Atarsan Sevinirim

Yorumun için teşekkürler. Aselgeia #7271 yazısını kalemle yazdım herhangi bir font kullanmadım. Geri kalan yazılar için Meiryo yazı tipini kullandım.

Yazılar hiç hoş değil. Arkaplan Güzel. Neden küçük bir tasarım için üç tane program kullanıyorsun onuda çok merak ettim.

Fontu biraz daha okunabilir bir şey seç bence. Ayrıca siyah renkte nedense gözüme kötü geldi. Ellerine sağlık.

Yazılar hiç hoş değil. Arkaplan Güzel. Neden küçük bir tasarım için üç tane program kullanıyorsun onuda çok merak ettim.

PaintTool SAI Aselgeia #7271 yazısını elle yazmam için, Photoshop arkaplandaki fırça darbesi içinve Paint.NET alpha mask için.
Photoshopda da alpha mask yapılabiliyor fakat bilgisayarım eski olduğundan photoshop kasıyor, rahat kullanılamıyor.

PaintTool SAI Aselgeia #7271 yazısını elle yazmam için, Photoshop arkaplandaki fırça darbesi içinve Paint.NET alpha mask için.
Photoshopda da alpha mask yapılabiliyor fakat bilgisayarım eski olduğundan photoshop kasıyor, rahat kullanılamıyor.

Daha düşük bir Photoshop sürümü yükle eğer çok yüksekse CC 2017 falansa. Yazıyı elle yazman iyimiş.

Fontu biraz daha okunabilir bir şey seç bence. Ayrıca siyah renkte nedense gözüme kötü geldi. Ellerine sağlık.

Hangi fontu? Art Director ve Helio dışında yazı tipi kullanmadım. Aselgeia #7271 el yazım, imza olduğu için çok okunaklı olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Siyah renk değişime tabi olabilir. Yorumun için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Daha düşük bir Photoshop sürümü yükle eğer çok yüksekse CC 2017 falansa. Yazıyı elle yazman iyimiş.

Bilgisayar özelliklerim çok düşük, Photoshop CC 2018 versiyon 19.1.6 kullanıyorum, versiyon düşürmek gözle görülür bir etki yaratamayacağından sadece çok ihtiyacım olduğunda kullanıyorum. Teşekkürler.

Yazı Fontu Kotu Bence

Yazı Fontu Kotu Bence

İnsanların yorumlarını almak için konu açıyorum fakat insanlar da keşke diğer insanların yorumlarını ve benim cevaplarıma dikkat etse.
Yazı fontu kullanmadım, o benim el yazım. Tablet ve dokunmatik kalem aracılığıyla PaintTool SAI programı üzerinden kendim yazdım.
İmza olduğu için okunuşunun zor olması pek önem farz etmiyor sonuçta insanlar imza atarken genelde karalıyor, okunmaz bir şekilde yazıyor.

Yine de yorumun ve ilgin için teşekkürler.

İnsanların yorumlarını almak için konu açıyorum fakat insanlar da keşke diğer insanların yorumlarını ve benim cevaplarıma dikkat etse.
Yazı fontu kullanmadım, o benim el yazım. Tablet ve dokunmatik kalem aracılığıyla PaintTool SAI programı üzerinden kendim yazdım.
İmza olduğu için okunuşunun zor olması pek önem farz etmiyor sonuçta insanlar imza atarken genelde karalıyor, okunmaz bir şekilde yazıyor.

Yine de yorumun ve ilgin için teşekkürler.
Senı Uzduysem Kusura Bakma Ben Sadece Yorum Yapmak Istemıstım

Güzel Başarılar :)

Sonuçta imza bu yazının anlaşılabilir olmasına gerek yok,
Bence güzel olmuş başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl