Forum Elden Gidiyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YasirỦS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın açtığı konunun amacı yaşadığı haksızlık sebebi ile yönetimin değişmesi değildir, tekrar ediyorum ve ya ediyoruz, yönetimin karar verme problemleri nedeni ile üyeler hasar görüyor. Kesin kararlar alarak, bir şeyi kesin kararlaştırarak hareket edilebilmesi için yeni bir yönetim talep ediyor arkadaş.

Arkadaş haksızlık yaşamamış yaşanacak bir durum yok diğer arkadaşlara nasıl 50 mesajda veriliyorsa bu arkadaşa da aynı 50 mesajda izin verilecekti. Sende iyi biliyorsun ki yeni birşey düzene oturana kadar çok zaman alır hemen oturmaz 20 mesaj kasmak bu kadar zor ise direk verirdik. Biz @Hai ye bağlıyız onun emrini kurallarını uyguluyoruz bizlik bişey yok bazı sebeplerden ötürü Yusuf yok gelince gerekli açıklamayı yapar.

Öncelikle hayi celil vesaire buralda olmasını ben sağladım. Benim ikisine de güvenim tamdır. Normalde Yusuf ile biz satışları kapatacaktık lakin devam ettirme kararı aldık. Ama yetkili satıcı için belirli bir ücret istemedik sizden 50 mesaj istedik zaten dun senle konuştuk anlaştık diye biliyorum 30 mesajın vardı 20 daha kasardın ve şuan domaini satar olurdun. Ama sen onun yerine meseleyi büyütüp denetim görevlisini aşağılayıcı konuşmalar sergiledin oda kendince haklı.
Dediğim gibi ben elimden geleni yapıyorum eskiden 60-50 üyeyken şuan 80-90 arası uye aktif oluyor ve dahada forum gelişiyor. Eğer varsa bir sıkıntın konu açmak yerine baş yönetici ile konuşursun. Olayı büyütmeyelim herkes kendince haklı yap 50 mesaj istediğini sat.
Benmi öyle konuştum ? Tartışma konumu kapattınız. Bende kendi profilime durum attım ve o muhteşem yetenekli egoist güzel nickli yetkiliniz gelip resmen aşşağılayıcı yazılar yazdı. Ben sizi aşşağılamak istesem yapacağımı bilirsin neyin ne olduğunu benden iyi bilenin olduğunu sanmıyorum (Senin için demiyorum).

Arkadaş haksızlık yaşamamış yaşanacak bir durum yok diğer arkadaşlara nasıl 50 mesajda veriliyorsa bu arkadaşa da aynı 50 mesajda izin verilecekti. Sende iyi biliyorsun ki yeni birşey düzene oturana kadar çok zaman alır hemen oturmaz 20 mesaj kasmak bu kadar zor ise direk verirdik. Biz @Hai ye bağlıyız onun emrini kurallarını uyguluyoruz bizlik bişey yok bazı sebeplerden ötürü Yusuf yok gelince gerekli açıklamayı yapar.
Sorun o değil sorun 50 mesaj güncellemesi gelmeden beni reddetmeniz üstelik konumu kapamanız.

Bana ulaşanlara her daim yardım etmeye çalışmışımdır ve yardım etmişimdir. Ancak okuduğuma göre tüm yetkililerden şikayetçisiniz, konu detayları bana bildirilmediği için herhangi bir bilgim yok. Ama benim yaptıklarıma karşın inadınız varsa şunu bilinki daha iyi çalışmalar yapmaya yapacağımı zannetmemdir. Umarım bu olayları düzeltiriz ama her insan kendine göre haklıdır.
Sende bir sorun yok başkan her daim bana yardımcı oldun , biz bu yeni yönetici olan acemilerden şikâyetçiyiz.

Benmi öyle konuştum ? Tartışma konumu kapattınız. Bende kendi profilime durum attım ve o muhteşem yetenekli egoist güzel nickli yetkiliniz gelip resmen aşşağılayıcı yazılar yazdı. Ben sizi aşşağılamak istesem yapacağımı bilirsin neyin ne olduğunu benden iyi bilenin olduğunu sanmıyorum (Senin için demiyorum).

Sorun o değil sorun 50 mesaj güncellemesi gelmeden beni reddetmeniz üstelik konumu kapamanız.

Tamam suçu kabullenelim biz hatalı olalım ismini özelden yaz açalım banı verelim yetkili satıcıyı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl