Forum Elden Gidiyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YasirỦS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasirỦS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Merhaba MC-TR!

Ben Yasir, belki tanıyanınız vardır belkide yoktur. Dün yaşadığım satış konusunda üzücü bir çözüme giden şuanki MC-TR yönetimine teşekkür ediyorum.

Öncelikle bu konu herhangi bir şuanki yönetimi kışkırtmaya, rahatsız etmeye yönelik değildir. Yapılan haksızlığa son verilmesinin ve forumun başına yönetici sıfatını taşıyabilecek o olgunluğa sahip bir kişinin gelmesi taraftarıyım.

Büyük forumlarda ve MC-TR forumunda bir süre bulunmuş, yönetimin başını başarılı bir şekilde çeken kişi Burakcan 'ın bu forumdaki adı ile BurakcanA 'nın geriye getirilmesini, adil bir yönetim şeklinin geriye dönmesini, huzurlu ve rahat bir forum oluşmasını, üyelere fazlasıyla cana yakın davranış sergileyen bir yönetimin oluşturulmasını sağlaması adına Burakcan 'ın yönetime tekrar dahil edilmesini, forumun tüm işlerini halledebilecek, forum yöneticilerini düzenleyebilecek yetkiye getirilmesini talep ediyorum(z).

Yönetime olgun düşünen, gayet sağlıklı kararlar alabilen bir yönetici alınmazsa forumda gün geçtikçe üye kayıplarının ve rahatsız bir ortam oluşarak platformun hasar görmesine neden olacaktır, bu hasarlar platformun yok olmasına kadar yol açabilir.

Tüm forum halkını bu konuya görüşlerini belirtmesi için davet ediyorum.

@Hai @smt287 @BurakcanA

MC-TR'de daha yeniyim yetkilileri tanımıyorum bazı arkadaşlarıma sormuştum tabii. Sence MC-TR nasıl gelmeliyim diye. Üyeleri iyi sadece yönetimi çok kötü demişti. Ama tabikii görmeden inanmayacağımı belirtmek isterim. Umarım dediği gibi çıkmaz...

Herkese tekrardan selam MC-TR üyeleri,

Çoğunuz beni başka forumdan ve çeşitli platformlardan tanıyor olabilirsiniz. Son günlerde oluşan aşırı tatsız durumlarda ve kurallar konusunda tam karar verilememesi, sürekli değişim gösterilmesi yüzünden neredeyse tüm üyelerin mağdur konumuna düştüğü, yönetimin görevinin anlamını tam bilememesinden kaynaklı oldukça fazla sorunlar ve mağdurluklar ortaya doğuyor.

Öncelikle ufak bir platformda bulunmadığını belirtmek istiyorum, yöneticilerin büyük bir platform yönettiğinden haberdar olmamasından ve ya haberdar olupta egolarını tatmin etmek amaçlı üyelerin üzerine gitmeleri, yetkilerini kötüye kullanmaları sebebi ile siz üyelerin platformda aldığınız zevkin, rahat ve huzurlu dolaşıp paylaşımda bulunamamanızdan dolayı hem ben hemde çoğu üye rahatsızlık duymaktadır.

Forum yönetiminden ayrılalı uzun bir süre oldu diye düşünüyorum, takip etmediğim bir süreç fakat benim dahil olduğum süreçte yönetici ve üye arasındaki ayrımın rahatsız edici düzeyde olmadığını, yetkililerinde birer üye olduğunun farkındalığını hissettirmek amaçlı fazlasıyla çalışma yapmış bulunuyorum. Üyelerin sorunlarını tatlı bir dille çözümlemeye çalışıp konu içerisinde hiç bir üyemizin onurunu kıracak, şahsiyetini zedeleyecek davranışlarda bulunulmasına taviz verilmemiş ve yapıldığı takdirde ağır yaptırımlarda bulunulmuştur.

Forumun içerisinde oluşan huzursuzluğun, forum yönetimin başına gerçekten yönetici sıfatı taşıyan birisinin getirilmesi, forumun düzene sokulmasını tavsiye ve arz ediyorum. Bu görevin öncedende bende olduğunu ve çeşitli yönetim içerisinde oluşan olaylar sebebi ile görevden alınmam ile tekrar yönetime şuan bende talep ediyorum, bu tarz konuları görmek beni mutlu etti, çeşitli mecralarda iyi görev yaptığımızı, olgunluğumuzu gösterebildiğimiz için mutlu oluyorum.

Forumun yöneticilerinin bu konu hakkında görüşlerini paylaşmasını ve gerekli açıklamalar ile talebimizi gerçekleştirmelerini rica ediyoruz.

Herkese iyi forumlar dilerim, dileriz.

#YaBurakcanBaşaYaKuzgunLeşe

Mc-Tr forumunda bulunduğum süre zarfında forumun kaliteli içeriklere sahip olduğunu anladım.Tabi zaman zaman yeni katılan şahıslar alıntı konular veya saçma sapan konular ile konu ve mesaj kasma durumlarını gerçekleştirebiliyorlar.Lakin bu hiçbir daim bu forumun kalitesini düşürmedi diye düşünüyorum.Yönetim grubuna gelecek olursak.Yönetimde katı kurallar ve kesin çizgiler olduğundan dolayı samimiyet ortamının tam oluşmadığını sadece iş olarak göründüğünü görebiliyorum lakin bu kötü birşey değil forumun sürekliliği ve kalitesi için gözden kaçırılmaması gerekilen bir mecmuadır.Kısacası forumda yetkililer veya üyeler hata yapabilir ama önemli olan alttan alabilmek ve sürdürebilirliği devam ettirebilmek.

Mc-Tr forumunda bulunduğum süre zarfında forumun kaliteli içeriklere sahip olduğunu anladım.Tabi zaman zaman yeni katılan şahıslar alıntı konular veya saçma sapan konular ile konu ve mesaj kasma durumlarını gerçekleştirebiliyorlar.Lakin bu hiçbir daim bu forumun kalitesini düşürmedi diye düşünüyorum.Yönetim grubuna gelecek olursak.Yönetimde katı kurallar ve kesin çizgiler olduğundan dolayı samimiyet ortamının tam oluşmadığını sadece iş olarak göründüğünü görebiliyorum lakin bu kötü birşey değil forumun sürekliliği ve kalitesi için gözden kaçırılmaması gerekilen bir mecmuadır.Kısacası forumda yetkililer veya üyeler hata yapabilir ama önemli olan alttan alabilmek ve sürdürebilirliği devam ettirebilmek.
Bakın emin olun burdaki çoğu kişiyi sizden iyi biliyorum. Anlatsam forumda belki yetkili kalmaz. Katı kuralları var dediğiniz kişilerin hepsi farklı. Düne baksak bile sadece Tartışma konusu açtım diye kışkırtmaktan ban yedim. Katı kurallar olacaksa bile ortalıkta hiç bir yetkili bir üye ile Aşşağilayıcı bir üslup ile konuşamaz.

Bakın emin olun burdaki çoğu kişiyi sizden iyi biliyorum. Anlatsam forumda belki yetkili kalmaz. Katı kuralları var dediğiniz kişilerin hepsi farklı. Düne baksak bile sadece Tartışma konusu açtım diye kışkırtmaktan ban yedim. Katı kurallar olacaksa bile ortalıkta hiç bir yetkili bir üye ile Aşşağilayıcı bir üslup ile konuşamaz.
Forumda bir yetkili üye ile aşşağılayıcı şekilde konuşuyorsa ss alır yetkili kadrosunun en üst rankına iletirsiniz burada bir sıkıntı yok.Ve kusura bakmada kimse kendi tartışma konusuna kışkırtmalı demez herkes kendi çerçevesinden bakar olmuş resime birazda genişinden bakabilirsek daha net ve temiz olacaktır mecmua.

Ben Yasir, belki tanıyanınız vardır belkide yoktur. Dün yaşadığım satış konusunda üzücü bir çözüme giden şuanki MC-TR yönetimine teşekkür ediyorum.

Öncelikle bu konu herhangi bir şuanki yönetimi kışkırtmaya, rahatsız etmeye yönelik değildir. Yapılan haksızlığa son verilmesinin ve forumun başına yönetici sıfatını taşıyabilecek o olgunluğa sahip bir kişinin gelmesi taraftarıyım.

Büyük forumlarda ve MC-TR forumunda bir süre bulunmuş, yönetimin başını başarılı bir şekilde çeken kişi Burakcan 'ın bu forumdaki adı ile BurakcanA 'nın geriye getirilmesini, adil bir yönetim şeklinin geriye dönmesini, huzurlu ve rahat bir forum oluşmasını, üyelere fazlasıyla cana yakın davranış sergileyen bir yönetimin oluşturulmasını sağlaması adına Burakcan 'ın yönetime tekrar dahil edilmesini, forumun tüm işlerini halledebilecek, forum yöneticilerini düzenleyebilecek yetkiye getirilmesini talep ediyorum(z).

Yönetime olgun düşünen, gayet sağlıklı kararlar alabilen bir yönetici alınmazsa forumda gün geçtikçe üye kayıplarının ve rahatsız bir ortam oluşarak platformun hasar görmesine neden olacaktır, bu hasarlar platformun yok olmasına kadar yol açabilir.

Bence yanlış düşünüyorsun.

Merhaba MC-TR!

@Hai @smt287 @BurakcanA
Sonuna Kadar Haklısın!
Yanındayım.​

Forumda bir yetkili üye ile aşşağılayıcı şekilde konuşuyorsa ss alır yetkili kadrosunun en üst rankına iletirsiniz burada bir sıkıntı yok.Ve kusura bakmada kimse kendi tartışma konusuna kışkırtmalı demez herkes kendi çerçevesinden bakar olmuş resime birazda genişinden bakabilirsek daha net ve temiz olacaktır mecmua.
Şuanda ben bu meseleyi size detaylı şekilde anlatmam mümkün değil. Benimle yakından iletişim kuran kişiler bu konulardan haberdardırlar.[DOUBLEPOST=1499611062,1499611003][/DOUBLEPOST]
Bence yanlış düşünüyorsun.
Oda sizin düşünceniz saygı duyarım.
Sonuna Kadar Haklısın!
Yanındayım.​
Teşekkür ederim.

Herkesin düşüncelerine saygımız var, Minecraft platformunda senelerdir bulunuyorum ve bulunduğumdan beri çok şeylerin farkına vardım. Yöneticiliğin sorumluluğunu, bir kitlenin yönetimini nasıl yapabileceğimizin farkına vardım.

En önemlisi bir yönetici haksızlık için açılan konuya gelerek aşağılayıcı konuşup laf yemek korkusu ile bir kullanıcıyı yasaklayamaz. Bu forumda belirli bir kurallar varsa uygulanma tarzı bilinmeli, kimsenin üyeliğini kısıtlayıp tekrar üye olmaması için foruma çeşitli kısıtlamalar getiremez.

Şuanda forumda olan yönetimin kuralların uygulanma tarzından haberdar olmadığını düşünüyorum, katı kurallar diye birşey yoktur, kurallara uygulanan katı yaptırımlar vardır. Hiç bir kullanıcı forumda yaşattığı sorun için uyarılmadan yasaklanamaz. Bu tarz olaylar sizin başınıza gelse hem destekçi olursunuz.

Bu foruma dolandırıcı yöneticilere ihtiyaç yok, sorunları ve talepleri dinleyen yönetici ihtiyacı var!

Herkesin düşüncelerine saygımız var, Minecraft platformunda senelerdir bulunuyorum ve bulunduğumdan beri çok şeylerin farkına vardım. Yöneticiliğin sorumluluğunu, bir kitlenin yönetimini nasıl yapabileceğimizin farkına vardım.

En önemlisi bir yönetici haksızlık için açılan konuya gelerek aşağılayıcı konuşup laf yemek korkusu ile bir kullanıcıyı yasaklayamaz. Bu forumda belirli bir kurallar varsa uygulanma tarzı bilinmeli, kimsenin üyeliğini kısıtlayıp tekrar üye olmaması için foruma çeşitli kısıtlamalar getiremez.

Şuanda forumda olan yönetimin kuralların uygulanma tarzından haberdar olmadığını düşünüyorum, katı kurallar diye birşey yoktur, kurallara uygulanan katı yaptırımlar vardır. Hiç bir kullanıcı forumda yaşattığı sorun için uyarılmadan yasaklanamaz. Bu tarz olaylar sizin başınıza gelse hem destekçi olursunuz.

Bu foruma dolandırıcı yöneticilere ihtiyaç yok, sorunları ve talepleri dinleyen yönetici ihtiyacı var!

Katı kurallar neticesinde yapılan yaptırımlar vardır.Yanlış biliyorsunuz.Forumda herhangi bir aşağılama yerme hakaret etme gibi durum varsa ss alıp en yüksek ranka bildiriniz eğer bu türlüde çözüme kavuşamıyorsanız ve istemediğiniz taktirde kendi isteğiniz ile zaten forumdan uzaklaşırsınız.Bir ban durumu ortada olduğu vakit bunu kırmak için elinizde delillerin olması gerekmektedir.Delilerinize rağmen bir sonuca ulaşamıyorsanız haksızlık o vakit Yönetim üyelerindedir.Vesselam iyi forumlar.

En üst kısmı kendine şikayet edemezsiniz, amacımızı ve talebimizi tam anlayamamışsınız demekki.[DOUBLEPOST=1499646844,1499633512][/DOUBLEPOST]Tekrardan belirtme gereği duyuyorum arkadaşlar,

Biz ve ya ben bir yöneticinin şikayet edilerek ders almasını değil direk imha edilerek ders almasının yönünde kararcıyım. Forum elden gidiyor, bir türlü engel olunmalı, yönetimde yardımcı olabilecek birisinin başa getirilmesini ve benim zamanında yapmaya çalıştığım tüm yönetimi sil baştan kurma planını şimdi şuan yapılmasını istiyorum. Şikayet ederek çözüm bulunacak bir durum değil.

MC-TR.com , Minecraft platformunun yöneticilerinin kendi egolarını tatmin için iş yapmalarını değil, üyelerin taleplerini ve rahat dolaşabilmelerini gerçekleştirmek için bir yol bulunması gerekmektedir. Yöneticilerin bu konuya bir el atmasını ve gerekli mecralarla iletişime geçmesini talep ediyorum.

@Cremranyec78 @ByArtem

Bana ulaşanlara her daim yardım etmeye çalışmışımdır ve yardım etmişimdir. Ancak okuduğuma göre tüm yetkililerden şikayetçisiniz, konu detayları bana bildirilmediği için herhangi bir bilgim yok. Ama benim yaptıklarıma karşın inadınız varsa şunu bilinki daha iyi çalışmalar yapmaya yapacağımı zannetmemdir. Umarım bu olayları düzeltiriz ama her insan kendine göre haklıdır.

Öncelikle hayi celil vesaire buralda olmasını ben sağladım. Benim ikisine de güvenim tamdır. Normalde Yusuf ile biz satışları kapatacaktık lakin devam ettirme kararı aldık. Ama yetkili satıcı için belirli bir ücret istemedik sizden 50 mesaj istedik zaten dun senle konuştuk anlaştık diye biliyorum 30 mesajın vardı 20 daha kasardın ve şuan domaini satar olurdun. Ama sen onun yerine meseleyi büyütüp denetim görevlisini aşağılayıcı konuşmalar sergiledin oda kendince haklı.
Dediğim gibi ben elimden geleni yapıyorum eskiden 60-50 üyeyken şuan 80-90 arası uye aktif oluyor ve dahada forum gelişiyor. Eğer varsa bir sıkıntın konu açmak yerine baş yönetici ile konuşursun. Olayı büyütmeyelim herkes kendince haklı yap 50 mesaj istediğini sat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl