FORMAT ATACAM FLASH BELLEĞİN İÇİNDE WİNDOWSDAN BAŞKA BİŞİ OLSA OLURMU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

FORMAT ATACAM FLASH BELLEĞİN İÇİNDE WİNDOWSDAN BAŞKA BİŞİ OLSA OLURMU

Temiz bir flash tak başka dosya olmasın yer kalmaya bilir

Windows haricinde başka bir şey olmasın. Flash belleği sıfırla ilk önce öyle .iso mu kuracaksın artık öyle hallet.

Eğer bilgin yoksa bilgisayarcıya attır yanlış adımlar diski bozabilir.

@akıner adlı arkadaşımızın dediği gibi en sağlıklısı bilgisayarcıya ucuz bir fiyata format attırmak olabilir.

Flash diskinin içine aşşağıdaki isimde bir klasör oluştur ve o klasörün içinde yüklemek istedikleirni at. Böylece sorun olmaz.

Kod:
!Flash

Eğer bilgin yoksa bilgisayarcıya attır yanlış adımlar diski bozabilir.
Format atarken diske fiziksel veya geri dönülemez bir zarar verebileceğini sanmıyorum. Fakat içinden çıkılması zor durumlar oluşturabilir.
Tavsiyem iyice birsürü farklı windows sürümlerinin farklı yöntemleriyle beraber nasıl yapıldığını öğrenmek olabilir. Hem ilerde başka işletim sistemlerini kurmak istersen gidip bilgisayarcılara yaptırmak zorunda kalmazsın.

Ben küçükken bilgisayarımın ramini yükseltmek için annemle bilgisayarcıya gitmiştim, Format atılmıştı vs işlemler yapılmıştı sonra eve geldim oyunlar açılmıyor götürdüm adama açılmıyor ekran kartı bozuldu galiba dedim. Pek bilgim yok tabi benim o aralar. Adamın da işine geliyor değiştirdi daha kötü bir ekran kartı taktı ve 260tl para aldı bizden. Sonradan öğrendim sürücüden kaynakladığını anladım öğrendim. Buda buraya hikaye olsun artık bakar bakar gülersiniz. Kazıklandım ben aman diyim bilgisayarcılara güvenmeyin. ASLA

Format atarken diske fiziksel veya geri dönülemez bir zarar verebileceğini sanmıyorum. Fakat içinden çıkılması zor durumlar oluşturabilir.
Tavsiyem iyice birsürü farklı windows sürümlerinin farklı yöntemleriyle beraber nasıl yapıldığını öğrenmek olabilir. Hem ilerde başka işletim sistemlerini kurmak istersen gidip bilgisayarcılara yaptırmak zorunda kalmazsın.

Ben küçükken bilgisayarımın ramini yükseltmek için annemle bilgisayarcıya gitmiştim, Format atılmıştı vs işlemler yapılmıştı sonra eve geldim oyunlar açılmıyor götürdüm adama açılmıyor ekran kartı bozuldu galiba dedim. Pek bilgim yok tabi benim o aralar. Adamın da işine geliyor değiştirdi daha kötü bir ekran kartı taktı ve 260tl para aldı bizden. Sonradan öğrendim sürücüden kaynakladığını anladım öğrendim. Buda buraya hikaye olsun artık bakar bakar gülersiniz. Kazıklandım ben aman diyim bilgisayarcılara güvenmeyin. ASLA
Geçmiş olsun bizimkide pcye deepfreeze atmıştı 2 gecede yüklediğim tüm oyunlar gitmişti :f. Ama bios ekranında yanlış hareketler harddiski devre dışı bırakabilir veya elektrik kesilirse harddisk kalıcı zarar görebilir(yaşadım)

BEYLER BENDE RESİMLER DİYE BİR KLAZOR VAR FAKAT SİLİNMİYOR NAPCAM

Geçmiş olsun bizimkide pcye deepfreeze atmıştı 2 gecede yüklediğim tüm oyunlar gitmişti :f. Ama bios ekranında yanlış hareketler harddiski devre dışı bırakabilir veya elektrik kesilirse harddisk kalıcı zarar görebilir(yaşadım)
BİOS DA SIKINTI YOK BENİM BİOS ESKİ NESİL OLDUĞUNDAN KOLAY:) BİDEESKİDEN BİLGİSAYARCIYA ATTIRDIĞIM İÇİN KAYITLI

Flash diskinin içine aşşağıdaki isimde bir klasör oluştur ve o klasörün içinde yüklemek istedikleirni at. Böylece sorun olmaz.

Kod:
!Flash
yani windowsu mu atim yoksa diğerlerinimi

Hiç Bir şey Olmaz Kardeşim Bir Klasöre At Yeni Bir Tane Sorun Çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl