Sensei ''C''
Pixel Arter and Pixel Animator.
- Elmaslar
- 568
- Minecraft
- SenseiMC
Discord:
Sensei#7806
Sensei#7806
DwordGG#2855
Bozulcağını pek sanmıyorum.Eğer bilgin yoksa bilgisayarcıya attır yanlış adımlar diski bozabilir.
Windows dışında birşey olursa eğer windows yükleyicisi açılmayacaktır. (Zamanında bunu denemiştim :P)FORMAT ATACAM FLASH BELLEĞİN İÇİNDE WİNDOWSDAN BAŞKA BİŞİ OLSA OLURMU
Format atarken diske fiziksel veya geri dönülemez bir zarar verebileceğini sanmıyorum. Fakat içinden çıkılması zor durumlar oluşturabilir.Eğer bilgin yoksa bilgisayarcıya attır yanlış adımlar diski bozabilir.
Geçmiş olsun bizimkide pcye deepfreeze atmıştı 2 gecede yüklediğim tüm oyunlar gitmişti :f. Ama bios ekranında yanlış hareketler harddiski devre dışı bırakabilir veya elektrik kesilirse harddisk kalıcı zarar görebilir(yaşadım)Format atarken diske fiziksel veya geri dönülemez bir zarar verebileceğini sanmıyorum. Fakat içinden çıkılması zor durumlar oluşturabilir.
Tavsiyem iyice birsürü farklı windows sürümlerinin farklı yöntemleriyle beraber nasıl yapıldığını öğrenmek olabilir. Hem ilerde başka işletim sistemlerini kurmak istersen gidip bilgisayarcılara yaptırmak zorunda kalmazsın.
Ben küçükken bilgisayarımın ramini yükseltmek için annemle bilgisayarcıya gitmiştim, Format atılmıştı vs işlemler yapılmıştı sonra eve geldim oyunlar açılmıyor götürdüm adama açılmıyor ekran kartı bozuldu galiba dedim. Pek bilgim yok tabi benim o aralar. Adamın da işine geliyor değiştirdi daha kötü bir ekran kartı taktı ve 260tl para aldı bizden. Sonradan öğrendim sürücüden kaynakladığını anladım öğrendim. Buda buraya hikaye olsun artık bakar bakar gülersiniz. Kazıklandım ben aman diyim bilgisayarcılara güvenmeyin. ASLA
Sensei#7806
Sensei#7806
BİOS DA SIKINTI YOK BENİM BİOS ESKİ NESİL OLDUĞUNDAN KOLAY:) BİDEESKİDEN BİLGİSAYARCIYA ATTIRDIĞIM İÇİN KAYITLIGeçmiş olsun bizimkide pcye deepfreeze atmıştı 2 gecede yüklediğim tüm oyunlar gitmişti :f. Ama bios ekranında yanlış hareketler harddiski devre dışı bırakabilir veya elektrik kesilirse harddisk kalıcı zarar görebilir(yaşadım)
Sensei#7806
yani windowsu mu atim yoksa diğerlerinimiFlash diskinin içine aşşağıdaki isimde bir klasör oluştur ve o klasörün içinde yüklemek istedikleirni at. Böylece sorun olmaz.
Kod:!Flash
Abdullah T.#0001
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!