Çözüldü fleco (Abdullah T) ve Mat's (Cylonce) İfşaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"İnsanlar sahte olduktan sonra, biz gerçekleri yazsak ne yazar" ?‍♂️

Anlayacağınız dilde anlatayım. En basitinden apiaenvoy diye bir ürünü var yasin arkadaşımız ve bu sizin düşüncelerinize göre kötü de olsa o eklentinin bir kalitesi var ve var yani. Aynı şey bu paket için de geçerli. Düşüncelere göre ben de kendi paketimi kötüleyebilirim ama daha iyisini gösterebilecek misin peki?

Olayınız eleştiri falan değil direkt kötüleme, kışkırtma. Bu hayatında yapacağın en kötü şey olur söyleyeyim. Bir derdin varsa discorda gelebilirsin. Daha fazla kirlettiğim için özür dilerim, bir dahakine daha yapıcı ve zekice yanıtlar bekler hayırlı akşamlar dilerim.

Son olarak sadece koltuğunuzu ısıtarak insanların *başarılarını kıskanıp kötüleme içerisine girmenizi önermez, daha çok çalışıp daha güzel ürünler çıkarmanızı öneririm. Böylece sadece çıkar ilişkili dostlarından değil tanımadığın insanlardan da destek alabilirsin :D
Bir şeyin kötü olduğunu belirtmek için ondan daha iyi bir şey yapmasına gerek yok veya daha güzel bir şeyi örnek olarak göstermesine de, sen buzdolabını beğenmez ve sebep sunarsan o buzdolabından daha iyi bir buzdolabı gösterip mi kötü olduğunu kanıtlarsın? Seni, takımını veya takımından bir üyeyi bile tanımazken kötülemeye, kışkırtmaya çalışıyorum öyle mi? Tanımadığım bir insanı kıskanamam, kendini yerde gökte tek bilge, tanınmış kişi sanıyorsan üzülürüm sana. Ayrıca "zekice" yanıtlar vermem için "zekice" yanıtlar almam gerekli, söylediğin şey yanlıştı ve sen de bunu biliyorsun, düzeltmek ve ne demek istediğini anlatmak yerine kendini yüceltmeye çalışıyorsun.
Eğer karşıdaki adam kendisinden daha kaliteli bir işi ücretsiz sunuyorsa ve bu arkadaş da gelip çok kötü diyorsa her türlü karşılaştırma yapılamaz mı?

Sonuç olarak adam 2017 de açtığı sunucuda bile 2020 sunucusunu geçiyor.

Yorum yapmak için yorum yapıyorsun üzme beni 2. Yiğit sen olma.
Bu forum üzerinden hiçbir kazancım olmadı, olmasını da beklemiyorum, kendine hayrı olmayan bir yerin başkasına hayrının da olmayacağını biliyorum. Birisini tanımadan aşağılamak, onun hakkında ön yargıyla karakterini belirtmek sadece seni düşürür, beni değil; bir günde o kadar fazla kişiyle bu tarz diyaloglara giriyorum ki anlatamam, birisi de mantıklı bir sebep sunmayıp dediklerini tekrar etmekte ısrarcı. Eğer bir hatamı, eksiğimi gördüysen bunu yaz, eğer görmediysen boşa hüküm kesmeye çalışma. Ben sunucularını karşılaştırmalarına karışmadım, sadece küçük çocukların hangimizin arabası daha güzel kavgasına benzettim, yaşlarını bilmiyorum fakat kendisini başkasının zayıf yönüyle motive etmeye çalışan bir insan yeteri olgunlukta değildir

Bu forum üzerinden hiçbir kazancım olmadı, olmasını da beklemiyorum, kendine hayrı olmayan bir yerin başkasına hayrının da olmayacağını biliyorum. Birisini tanımadan aşağılamak, onun hakkında ön yargıyla karakterini belirtmek sadece seni düşürür, beni değil; bir günde o kadar fazla kişiyle bu tarz diyaloglara giriyorum ki anlatamam, birisi de mantıklı bir sebep sunmayıp dediklerini tekrar etmekte ısrarcı. Eğer bir hatamı, eksiğimi gördüysen bunu yaz, eğer görmediysen boşa hüküm kesmeye çalışma. Ben sunucularını karşılaştırmalarına karışmadım, sadece küçük çocukların hangimizin arabası daha güzel kavgasına benzettim, yaşlarını bilmiyorum fakat kendisini başkasının zayıf yönüyle motive etmeye çalışan bir insan yeteri olgunlukta değildir
Sana hatanı yazdım fakat sen bunu anlamayıp hala böyle yorum atıyorsan bazı şeyleri fazla zorlamaya çalışmamak gerekiyor.

Boş yorumların ile seni yalnız bırakıyorum.

Sana hatanı yazdım fakat sen bunu anlamayıp hala böyle yorum atıyorsan bazı şeyleri fazla zorlamaya çalışmamak gerekiyor.

Boş yorumların ile seni yalnız bırakıyorum.
Öncelikle sana dokunmuş olduğum ve unuttuğum bir konu varsa yaz da ona göre devam edelim, yoksa ve sadece bu mesajdan böyle bir şey çıkarıyorsan ve açıklamama rağmen anlamıyorsan, bence de devam etmeye gerek yok.

Yorumumun silinmesi de açıkca garip bir olay, nedense gerçek yorumlar siliniyor.

Benimde mesajım silinmiş :(

abi madem mesajları siliyorsunuz kimseye çaktırmadan yapın işinizi, aman şimdi ifşanız falan çıkar, konu 2dk içinde silinir, ban yerler falan filan hiç riske gerek yok. çaktırmadan silin mesajları ve kabul edin

Cylonce çok sayıda dolandırıcılık yapıp hepsinde ben yapmadım benim ismimi kullanmışlar gibisinden kelimeler kullanıp yeni hesaplar açan alçak birisidir, ve de asıl suçlu olduğu kısım yaptığını bile bile tekrar bir grup açıp ben yapmadım benim ismimi kullandılar demesiydi.

Abdullah T. nin mesaj geçmişini bilerek x forumuna atmadım çünkü onlara o primi bile vermek istemiyorum.

Şimdi buradaki kardeşlerime bi bilgilendirme yapayım. Ben 50 TL nin peşine düşüp birinin banını açacak değilim, keza ayda 600-700 tl getiren ADSENSE reklamlarını dahi bu foruma deneyiminiz bozulmasın diye koymuyorum. Mesaj geçmişinde, Abdullah tüm eski müşterilerine para iadesi yaptığına dair 5-6 tane gruba çekti beni. Hepsi de onayladı. Ben de şunu söyledim;

Abdullah, eski adınla foruma gelmen şahsıma ve tüm müşterilere bir saygısızlık olacaktır bu yüzden yeni bir sayfa açmak istiyorsan yeni bir hesapla gel, doğal olarak da biten Onaylı Satıcı ücretini öde.

Bunda ne gibi bir rüşvet ne gibi bir hak yemek ne gibi bir paragözlülük var? Söyler misiniz. İnsanların kim olduğunu tanımadan, bilmeden ne zorluklarla bu günlere geldiği hakkında en ufak hatta bir gram bile bilginiz olmadan bu tarz yorumları sağda solda yapan çok insan var. Ben 2 yıldır aralıksız bu site için çalıştım didindim hala didiniyorum.

Hakkım mı benim ayda 500-600 TL kazanmak? Asgari ücretin %25 i olan bu meblağı verdiğim emekler karşılığında cebime almak? Bence hakkım. Siz gününüzün 16 saatini aralıksız hem şirketlere hem foruma hem de sosyal hayatınıza harcasanız emin olun burada açıklama yapma gereği bile duymazdınız belki.

Ben buraya sevgimi, dostluğumu ve sizden biri olduğumu kanıtlamak için geldim, hala daha öyleyim. Benden şüphe eden, benim hakkımda sağda solda yalan yanlış konuşan insanlar; Benim bu foruma durumu olmayan onlarca arkadaşa ücretsiz dağıttım Premiumlar ve Onaylı Satıcılar var yeter ki projelerine güveneyim.

Benim tek suçum insanlara şans vermemdir, bunu da bu olaylardan sonra yapmamam gerektiğini 23 yaşımda anlamış oldum.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim tüm MC-TR ailesine.

1605613721004.png

İlgili arkadaşın bana yazdığı mesajların bir kısmı da buradadır. Kafasında hala soru işareti kalan varsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl