Rahim Q.
Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz kişide bulunmaz
- Elmaslar
- 258
- Minecraft
- RahimQBV
- Rahim Qubadov
- X
- RahimQBV
Discord:
rahimqbv
rahimqbv
Bir şeyin kötü olduğunu belirtmek için ondan daha iyi bir şey yapmasına gerek yok veya daha güzel bir şeyi örnek olarak göstermesine de, sen buzdolabını beğenmez ve sebep sunarsan o buzdolabından daha iyi bir buzdolabı gösterip mi kötü olduğunu kanıtlarsın? Seni, takımını veya takımından bir üyeyi bile tanımazken kötülemeye, kışkırtmaya çalışıyorum öyle mi? Tanımadığım bir insanı kıskanamam, kendini yerde gökte tek bilge, tanınmış kişi sanıyorsan üzülürüm sana. Ayrıca "zekice" yanıtlar vermem için "zekice" yanıtlar almam gerekli, söylediğin şey yanlıştı ve sen de bunu biliyorsun, düzeltmek ve ne demek istediğini anlatmak yerine kendini yüceltmeye çalışıyorsun.Anlayacağınız dilde anlatayım. En basitinden apiaenvoy diye bir ürünü var yasin arkadaşımız ve bu sizin düşüncelerinize göre kötü de olsa o eklentinin bir kalitesi var ve var yani. Aynı şey bu paket için de geçerli. Düşüncelere göre ben de kendi paketimi kötüleyebilirim ama daha iyisini gösterebilecek misin peki?
Olayınız eleştiri falan değil direkt kötüleme, kışkırtma. Bu hayatında yapacağın en kötü şey olur söyleyeyim. Bir derdin varsa discorda gelebilirsin. Daha fazla kirlettiğim için özür dilerim, bir dahakine daha yapıcı ve zekice yanıtlar bekler hayırlı akşamlar dilerim.
Son olarak sadece koltuğunuzu ısıtarak insanların *başarılarını kıskanıp kötüleme içerisine girmenizi önermez, daha çok çalışıp daha güzel ürünler çıkarmanızı öneririm. Böylece sadece çıkar ilişkili dostlarından değil tanımadığın insanlardan da destek alabilirsin :D
Bu forum üzerinden hiçbir kazancım olmadı, olmasını da beklemiyorum, kendine hayrı olmayan bir yerin başkasına hayrının da olmayacağını biliyorum. Birisini tanımadan aşağılamak, onun hakkında ön yargıyla karakterini belirtmek sadece seni düşürür, beni değil; bir günde o kadar fazla kişiyle bu tarz diyaloglara giriyorum ki anlatamam, birisi de mantıklı bir sebep sunmayıp dediklerini tekrar etmekte ısrarcı. Eğer bir hatamı, eksiğimi gördüysen bunu yaz, eğer görmediysen boşa hüküm kesmeye çalışma. Ben sunucularını karşılaştırmalarına karışmadım, sadece küçük çocukların hangimizin arabası daha güzel kavgasına benzettim, yaşlarını bilmiyorum fakat kendisini başkasının zayıf yönüyle motive etmeye çalışan bir insan yeteri olgunlukta değildirEğer karşıdaki adam kendisinden daha kaliteli bir işi ücretsiz sunuyorsa ve bu arkadaş da gelip çok kötü diyorsa her türlü karşılaştırma yapılamaz mı?
Sonuç olarak adam 2017 de açtığı sunucuda bile 2020 sunucusunu geçiyor.
Yorum yapmak için yorum yapıyorsun üzme beni 2. Yiğit sen olma.
Sana hatanı yazdım fakat sen bunu anlamayıp hala böyle yorum atıyorsan bazı şeyleri fazla zorlamaya çalışmamak gerekiyor.Bu forum üzerinden hiçbir kazancım olmadı, olmasını da beklemiyorum, kendine hayrı olmayan bir yerin başkasına hayrının da olmayacağını biliyorum. Birisini tanımadan aşağılamak, onun hakkında ön yargıyla karakterini belirtmek sadece seni düşürür, beni değil; bir günde o kadar fazla kişiyle bu tarz diyaloglara giriyorum ki anlatamam, birisi de mantıklı bir sebep sunmayıp dediklerini tekrar etmekte ısrarcı. Eğer bir hatamı, eksiğimi gördüysen bunu yaz, eğer görmediysen boşa hüküm kesmeye çalışma. Ben sunucularını karşılaştırmalarına karışmadım, sadece küçük çocukların hangimizin arabası daha güzel kavgasına benzettim, yaşlarını bilmiyorum fakat kendisini başkasının zayıf yönüyle motive etmeye çalışan bir insan yeteri olgunlukta değildir
Öncelikle sana dokunmuş olduğum ve unuttuğum bir konu varsa yaz da ona göre devam edelim, yoksa ve sadece bu mesajdan böyle bir şey çıkarıyorsan ve açıklamama rağmen anlamıyorsan, bence de devam etmeye gerek yok.Sana hatanı yazdım fakat sen bunu anlamayıp hala böyle yorum atıyorsan bazı şeyleri fazla zorlamaya çalışmamak gerekiyor.
Boş yorumların ile seni yalnız bırakıyorum.
Batuhan Yenidogan#6666
Silinen mesaj nedir? Söyler misiniz.Açıkcası silinen mesajı gördüm ve forum gözümden düştü.
Silinen mesaj nedir? Söyler misiniz.

efekurban

efekurban
aga napıyon ban yicen
Epolision#3909
Batuhan Yenidogan#6666
Batuhan Yenidogan#6666
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!