FlameCord mu, XCord mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImBrother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 560
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImBrother

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Başlıktanda gördüğünüzü üzere hangisi daha iyidir? Forumdaki bazı arkadaşlarımız FlameCord ve XCord güncelleme almıyor ve artık bitti dediklerini görüyorum lakin bu her ikiside halen güncelleme almakta. Sizinde önerilerinizi bekliyorum. (Koruma odaklı bir sunucu kuracağım için Velocity'i devre dışı bıraktım direkt.)

İkiside bungee altyapısını kullandığı için kötü Velocity + LimboFilter veya Sonar kullan.

Eğer bütçen varsa Sonar Cloud kullan piyasadaki en iyi antibot bu.

İkiside bungee altyapısını kullandığı için kötü Velocity + LimboFilter veya Sonar kullan.

Eğer bütçen varsa Sonar Cloud kullan piyasadaki en iyi antibot bu.
Bungee altyapısını kullandığı için neden kötü acaba biraz açarsan sevinirim. Bu ikisinin yaptığı korumayı Velocity'nin ücretsiz korumalarının yapamayacağını düşünüyorum.

Belki VeloFlame?

Tartışmaya kapalı bir konu velocity kullanmalısın. Saçma sapan eklentiler kurmazsan veya basit açıklar bırakmazsan velocity yeterli olacaktır.

Hangi saldırılardan korunmak için proxy değiştirmeyi düşünüyorsunuz ?

Tartışmaya kapalı bir konu velocity kullanmalısın. Saçma sapan eklentiler kurmazsan veya basit açıklar bırakmazsan velocity yeterli olacaktır.

Hangi saldırılardan korunmak için proxy değiştirmeyi düşünüyorsunuz ?
Velocity'i herkes daha stabil olduğu için öneriyor diye düşünüyorum. Kimse koruma kısmına ilgi de çekmiyor. Benim için stabilite de olacak ama aynı zamanda korumasıda olacak. Korumasız bir fork yükleyip neden sunucumu riske atayım?

EK Olarak: anti-bot koruması ve Exploit/packet flood saldırı korumaları.

Son düzenleme:
Velocity'i herkes daha stabil olduğu için öneriyor diye düşünüyorum. Kimse koruma kısmına ilgi de çekmiyor. Benim için stabilite de olacak ama aynı zamanda korumasıda olacak. Korumasız bir fork yükleyip neden sunucumu riske atayım?

Güncel olarak Türkiye ve EU'da çoğu sunucu velocity altyapısını kullanıyor ve büyük sorun yaşayan görmedim. İşin piri düşmanlarınız yoksa bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Eğer bir sorun yaşayacak olursanız da XCORD veya FlameCord'un Velocity'den iyi olacağını düşünmüyorum.

velocity babadır

Sonar ve LPX kullan

Cevap veren herkese teşekkürler.

Güncel olarak Türkiye ve EU'da çoğu sunucu velocity altyapısını kullanıyor ve büyük sorun yaşayan görmedim. İşin piri düşmanlarınız yoksa bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Eğer bir sorun yaşayacak olursanız da XCORD veya FlameCord'un Velocity'den iyi olacağını düşünmüyorum.
Hocam sizin dediğiniz şeyler küçük çaplı saldırılar içine giriyor. Benim işin piri düşmanlarım yok ama açıkçası bu minecraft türkiye camiasına güvenemediğim için işimi riske de atmak istemiyorum. Velocity'nin hızlı ve stabil olduğunda hemfikiriz lakin koruması çok zayıf bir proxy gibi duruyor. XCORD'un koruması ve Velocity'nin korumaları arasındaki dağlar kadar fark olduğunu da düşünüyorum. XCORD'u sunucuma kurarsam daha çok mutlu olurum gibime geliyor.

ChatGPT'nin Cevabı

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (27).webp
    Ekran Görüntüsü (27).webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 49
XCord üzmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl