"Flaması olmayan hosting önermek" kuralı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
253
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

Bugün, ne zaman önerdiğimi bile bilmediğim bir hosting firması öneri mesajım kaldırıldı. Mesajın kaldırılma sebebi, önerdiğim hosting firmasının flamasının bulunmamasıymış. Bana göre gerçekten çok çok saçma ve anlamsız bir kural. Forumların temel amacı bilgi paylaşımı ve olabildiğince "doğru bilgi" paylaşımıdır. Bugün yedekleme hizmeti sunan bir hosting arayan kullanıcıya ben neden flaması yok diye Contabo öneremiyorum? Sunucu açmak isteyen bir kişi için neden Hetzner öneremiyorum? Bu kısıtlama, kullanıcının en iyi hizmete ulaşmasını engellemekten başka bir işe yaramıyor.

Diğer forum kullanıcılarının ve forum yönetiminin bu konu altında fikirlerini belirtmesini rica ediyorum.

ismi yazıp yanına "hosting tavsiyesi değildir" yazarsak sorun çözülür 👍

Bugün, ne zaman önerdiğimi bile bilmediğim bir hosting firması öneri mesajım kaldırıldı. Mesajın kaldırılma sebebi, önerdiğim hosting firmasının flamasının bulunmamasıymış. Bana göre gerçekten çok çok saçma ve anlamsız bir kural. Forumların temel amacı bilgi paylaşımı ve olabildiğince "doğru bilgi" paylaşımıdır. Bugün yedekleme hizmeti sunan bir hosting arayan kullanıcıya ben neden flaması yok diye Contabo öneremiyorum? Sunucu açmak isteyen bir kişi için neden Hetzner öneremiyorum? Bu kısıtlama, kullanıcının en iyi hizmete ulaşmasını engellemekten başka bir işe yaramıyor.

Diğer forum kullanıcılarının ve forum yönetiminin bu konu altında fikirlerini belirtmesini rica ediyorum.
İşine geldiklerini silerler, gelmeyenleri silmezler. Arama çubuğuna burada onaylı satıcı veya hosting olmayanları aratabilirsin bakalım ne kadar sonuç çıkıyor.
1771062757547.webp

Son düzenleme:
6 ayda bir 1000₺ ödemeyen hostingler önerilemez yani doğru mu anladım

6 ayda bir 1000₺ ödemeyen hostingler önerilemez yani doğru mu anladım
Kurala göre bir nevi öyle evet. Koskoca dünya devi Hetzner, Contabo gibi firmalar gelip MC-TR'de flama alalım diyecek değiller.
1771063907270.webp

mc-trden daha rezalet forum bulamazsın

Merhaba değerli MC-TR sakinleri ve konu sahibi @Apcu.

Konunuzu ve eleştirinizi inceledim.
Daha sürdürülebilir bir keyif için ilgili kuralda ve kuralın yaptırımında değişiklikler ve istisnai durumlara gidilmiştir.
Keyifli forumlar.​

Merhabalar

Kuralın asıl amacından saparak yapmak istediğimiz durumu yanlış anlaşılmaya çevrildiği ve kısıtlayıcı olduğu yönünde düşünmekteyiz.
Bu sebeple mevcut kurala ek bir kural maddesi eklenmiştir. Yeni eklenen madde:

6.1) Hizmet, ürün ve hosting önerileri kişisel çıkar olmaması ve reklam amacı güdülmemesi durumunda önerilebilir.

Ayrıca forumun ileriye taşınması için bu konu üstünden önerilerinizi, eleştirilerinizi ve forumda bulunan hataları bize iletebilirsiniz.

Herkese İyi Forumlar Dilerim!​

Eklentinin olası buglarını fixlemek için sunucu aramaya çalıştığım için bedava vereceğim eklentiyi tanıttığım konu kaldırıldı. :cool::cool::cool:
pOpvyiL.png

rahatta kal ve mctrye güven :D

Eklentinin olası buglarını fixlemek için sunucu aramaya çalıştığım için bedava vereceğim eklentiyi tanıttığım konu kaldırıldı. :cool::cool::cool:
pOpvyiL.png
Merhabalar

Onaylı satıcı rolü olmadan maalesef satış ibareli herhangi bir konu açılamamaktadır.​

Sayın Apcu yüce yetkililerin konu altındaki farklı yorumlara cevap verip senin konunu es geçmesini nasıl karşılıyorsun acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl