- Elmaslar
- 1.010
- Discord İzni

- Minecraft
- benjamin1734
Discord:
benjamin17
Geçen biri kaliteli host önerin diye konu açmıştı ben anksoft yazmıştım forumda arama kısmında anksoft ile ilgili bir sürü mesaj varken benimki silindi benim mesajımın ardındanda birisi adamın aradığı koşulları sağlamayan bir isim vermişti.
Konu ile ilgili açıklamayı yeterli olarak yapmış olduğumuzu düşünüyorum.
Benjamin arkadaşımda bilir bir keresinde 2 kez üst üste beğenmedim tepkisi verdim diye kural ihlalinden uyarı almıştım. O zamanlar benjamin yetkili değildi o da uyarı almıştı ama mc-tr de bu tarz sorunlar her zaman vardı, benjaminden öncede olan şeylerdi.
Artık bu tarz saçma uyarıların olmaması için uğraşıyoruz. Son zamanlarda değişen kurallar ile birlikte yoruma açık bazı konular hariç yanlış yapılan moderasyon işlemi, yanlış verilen uyarı ve daha çoğu şey minimize edildi. Bunu bir başarı olarak görmüyorum zaten olması gereken şey bu. Herhangi bir yanlış uyarı veya işlem olması durumunda çoğunlukla 12 saat kişisel hayatta olan işlerimiz sebebiyle ise en geç 3 gün içerisinde her türlü talebe yanıt vermeye çalışıyoruz.
Dediğim gibi her türlü öneriye, eleştiriye açık bir kişiyim. Bu yönde de forumda olan herkesi saygı çerçevesinde dinlemeye hazırım.
Dediğim gibi her türlü öneriye, eleştiriye açık bir kişiyim. Bu yönde de forumda olan herkesi saygı çerçevesinde dinlemeye hazırım.