T
Tema
Ziyaretçi
Helal abi'qdEaZ5H3v/INTLBjo9+hnvha9fFRaZ5YGvC5eCbvBVIKwN+qqc82Egr7LSDgtGMMtmeOoaPDKQuC31Z2oTOBUA==
Helal abi'qdEaZ5H3v/INTLBjo9+hnvha9fFRaZ5YGvC5eCbvBVIKwN+qqc82Egr7LSDgtGMMtmeOoaPDKQuC31Z2oTOBUA==
Yazılım biliyoruz, md5 sha1 crc32 crypt falan biliyor, anlıyoruz.Helal abi'
Yazılım biliyoruz, md5 sha1 crc32 crypt falan biliyor, anlıyoruz.
Yorumun için teşekkürler ?Tasarım üzerine kafa yorulmuş ve düşünülmüş bir tasarım gibi duruyor, planlaması gayet iyi yapılmış. Pek bana hitap eden bir tasarım olmasada şimdiden bu tasarımın hayranları var gibi duruyor :'D
aslında ilk sayfada, treas'ın bir sunucudan ziyade bir oyun olduğunu anlatmaya çalıştım. İlk sayfada üstteki menüden anlayacağımız üzere bir game store'dayız ve treas adlı bir oyun var. Aşağı kaydırdıkça o oyunun detaylarını görüyoruz. Böyle bir konsept düşündüm :D Yorumun için teşekkürler ?ÇOK ÇOK ÇOK güzel olmuş fakat birazcık, oyun arayüzü veya client arayüzüne benzememiş mi ilk sayfa? Behancede gezerken hep denk geliyorum bu tarza. Ek olarak cidden aşırı uğraşılmış olduğu belli. Her detayda bir güzellik var @AsinPW'den beklendiği gibi.
Nesna#1002
İzinin varsa konseptini dızlıyorum helal etYorumun için teşekkürler ?
aslında ilk sayfada, treas'ın bir sunucudan ziyade bir oyun olduğunu anlatmaya çalıştım. İlk sayfada üstteki menüden anlayacağımız üzere bir game store'dayız ve treas adlı bir oyun var. Aşağı kaydırdıkça o oyunun detaylarını görüyoruz. Böyle bir konsept düşündüm :D Yorumun için teşekkürler ?
memati buna kızdıİzinin varsa konseptini dızlıyorum helal et
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!