AsinPW
MORE BEER!
İlk sayfadaki TREAS logosu da tarafımca yapılmıştır.
Sizde bu tür tasarımlar istiyorsanız: AsinPW#1096
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Inxity#3240
Tasarım mı? Triva- cevabı siz biliyorsunuz.AsinPW'den şaşmayın, yerinizde olsam onun dışında birisine tasarım yaptırtmam :)
Artiex#4349
Aslında orada sağdaki oka tıkladığınızda devamı gelecekmiş gibi bir hava bırakmaya çalıştım. O yüzden fotoğrafa da yarısından itibaren blur verdim. Yorum için teşekkürler ?
racfourdtr
Eline sağlık çok güzel olmuş.AsinPW'den şaşmayın, yerinizde olsam onun dışında birisine tasarım yaptırtmam :)
Neden ki?
racfourdtr
H-hocam siz dururken... ?Neden ki?
Her halükarda forumun en iyi tasarımcısı AsinPW bende alışveriş yapıyorum.H-hocam siz dururken... ?
Her yeni doğan bebek yeni bir dünya demek ?️?Emanete bak bebeğim gibi. :<3: H A R İ K A!
Yorum için teşekkürler, kırılan 2 puan değil kalbimdi (havalı söz ?)
Aslında sadece konu tasarımı değil, tüm tasarım dallarında -logo dahil- yardımcı olabilirim :mc_e_98: Sanki para kırmaya çalışıyormuşum gibi duruyor ama değil :DŞuana kadar gördüklerim arasından en iyisi diyebilirim. Eğer ki sunucu açmak istersem konu tasarımı sizden alacağım. Başarılar.. ;) <3
Bunu sen yapmış olamazsın uzaylılar kaçırmış olabilir seni. İşaret ver yardım edelim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!