Tasarım ? Firedia - BeraNW konu tasarımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

1.png

2.png

3.png

4.png

2021 © Firedia Services

Sizde Firedia'da birbirinden eşsiz hizmetler almak için ulaşabilirsiniz.
AsinPW#1096

Mühesesemiz rock'n roll dinlemeyenlere hizmet vermemektedir. Hani dipnot olarak düşeyim dedim.
(*) Tasarımdaki yazılar örnek amaçlıdır. Sonrasında müşterinin verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlendi.

Ya abi yok artık bu ne ama ya :D Tasarımda fena gözüm kaldı haberiniz ola yine döktürmüşsün Reis.

3. tasarım sönük kalmış, sadece benim mi hoşuma gitmedi? Genel olarak hoş olmuş. ?

Ya abi yok artık bu ne ama ya :D Tasarımda fena gözüm kaldı haberiniz ola yine döktürmüşsün Reis.
Daha iyilerini de yaptık, yapıyoruz :D yorumun için teşekkürler <3

3. tasarım sönük kalmış, sadece benim mi hoşuma gitmedi? Genel olarak hoş olmuş. ?
2 deneme yaptım sunucu bilgileri kısmı için. En güzeli böyle durdu. İlk iki sayfada turuncu çok ön plandayken son iki sayfada biraz daha siyahı ön plana çıkarttım. Yeni bir şeyler deniyoruz :D yorumun için teşekkürler <3

Aşık oldum :<3:

Tasarımlarına gerçekten hayranım. :<3:

Benim hoşuma gitmedi, en baştan belirteyim her yerde üstten ve alttan basık şekilde duran fontu görmeye başladım buda yetmezmiş gibi siz her yerde aynı tarzda basık fontlar tercih etmişsiniz bu beni tasarımdan itmeye tek başına bile yarayacak bir sebep. 2. kısımda tasarım turuncu bir şekilde giderken tasarımda başka bir yerde olmayan bir renk -mavi- koyarak bütünlüğü bozduğunuzu düşünüyorum. Her tasarımınızda görmekten bıktığım, barkod ve yandan yada aşağıdan geçen 2 yada fazlası kelimeden oluşan kısımıda her tasarımınızda görmek bana değişik geldi. Her gördüğünüz kısıma bir şeyler -koyabilecek bir şeyler- buluyor olmanız güzel bunda sorun yok ancak tasarım benim gözümde halk tabirince kalabalık karsamba ve ihtiyaç olmayan sadece koymak için koyulan birçok materyalden/patternden vs. oluşuyor. Kısaca benim hoşuma gitmedi, her materyali sıkış tıkış seviyorum diyenede karışamam. Başarılar dilerim, heh birde giriş kısmında beranw network mü yazıyor :enteresan:

Fontların aslı iyi gözükmesede fontların ayarını iyi yapmışsınız eklemeleriniz ile çünkü bu fontlar sizin tasarmınızdan başka tasarıma gitmiyor harikalar yaratmışısınz her zaman ki gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl