ChiaX#6271
"Ne memuru alkol bey, gözüm alkolden değil kaliteden kamaştı." dedirtebiliyorsak bizim için iyi bir şey :D Yorumunuz için teşekkürler <3Beyfendi bu kadar güzel şeyler yapmak yasaya aykırı sizi polise şikayet etmem gerek şaka bir yana her tasarımınıza hayran kalıyorum normal konu tasarımlarından farklı yapılmış tıpkı diğer tasarımcılardan farklı olduğunuz gibi ?
Kaliteye alışmak güzel bir şey :) Yorumunuz için teşekkürler <3Yine harika bir tasarım @AsinPW'den. Şaşırdığımı söyleyemeyeceğim. Ellerine sağlık. :<3:
Ender#2000
Üst kısımda netflix teması esas alındı, normalde biraz daha farklıydı son düzenlemeler ile bu şekli aldı. En iyi bu şekilde olabildi :D ama yorumunuzu dikkate alacağım, yorumunuz için teşekkürler ?Ya her şey kusursuz güzellikte ama en üstte ki Projects yazısını hiç beğenmedim. [Netflix Tarzı olan]
Yorumunuz için teşekkürler ?Çok güzel olmuş elinize sağlık
Siyahtan başkası bizi bozar :DÇok güzel olmuş ama biraz da açık renk tasarımlar mı yapsanız :D
Yasaklı olmasına rağmen yorum yazabilen Hiex Bey, sizde harikasınız. Yorum için teşekkürler ?Gerçekten harika gözüküyor eline koluna sağlık Asin bey.
Rica ederim efendim. :'D^^Üst kısımda netflix teması esas alındı, normalde biraz daha farklıydı son düzenlemeler ile bu şekli aldı. En iyi bu şekilde olabildi :D ama yorumunuzu dikkate alacağım, yorumunuz için teşekkürler ?
Yorumunuz için teşekkürler ?
Siyahtan başkası bizi bozar :D
*aslında yapıyoruz ama paylaşmamışız burada.
Yasaklı olmasına rağmen yorum yazabilen Hiex Bey, sizde harikasınız. Yorum için teşekkürler ?
Daha fragman bitmedi ?logo bitti buna mı geçtik aman aman efendim nereye geldik
Yorumun için teşekkürler <3Gerçekten harika gözüküyor eline koluna sağlık Asin bey.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!