Tasarım ? Firedia #2021 - PROJECTS konu tasarımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

CbAFPP.png

*Mühesesemiz rock'n roll dinlemeyenlere hizmet vermemektedir.
Bu tarz konu tasarımları için iletişime geçin.

Beyfendi bu kadar güzel şeyler yapmak yasaya aykırı sizi polise şikayet etmem gerek şaka bir yana her tasarımınıza hayran kalıyorum normal konu tasarımlarından farklı yapılmış tıpkı diğer tasarımcılardan farklı olduğunuz gibi ?

Yine harika bir tasarım @AsinPW'den. Şaşırdığımı söyleyemeyeceğim. Ellerine sağlık. :<3:

Beyfendi bu kadar güzel şeyler yapmak yasaya aykırı sizi polise şikayet etmem gerek şaka bir yana her tasarımınıza hayran kalıyorum normal konu tasarımlarından farklı yapılmış tıpkı diğer tasarımcılardan farklı olduğunuz gibi ?
"Ne memuru alkol bey, gözüm alkolden değil kaliteden kamaştı." dedirtebiliyorsak bizim için iyi bir şey :D Yorumunuz için teşekkürler <3

Ek: Farklı olmak iyidir :)

Yine harika bir tasarım @AsinPW'den. Şaşırdığımı söyleyemeyeceğim. Ellerine sağlık. :<3:
Kaliteye alışmak güzel bir şey :) Yorumunuz için teşekkürler <3

Ya her şey kusursuz güzellikte ama en üstte ki Projects yazısını hiç beğenmedim. [Netflix Tarzı olan]

Çok güzel olmuş elinize sağlık

Çok güzel olmuş ama biraz da açık renk tasarımlar mı yapsanız :D

Gerçekten harika gözüküyor eline koluna sağlık Asin bey.

Ya her şey kusursuz güzellikte ama en üstte ki Projects yazısını hiç beğenmedim. [Netflix Tarzı olan]
Üst kısımda netflix teması esas alındı, normalde biraz daha farklıydı son düzenlemeler ile bu şekli aldı. En iyi bu şekilde olabildi :D ama yorumunuzu dikkate alacağım, yorumunuz için teşekkürler ?

Çok güzel olmuş elinize sağlık
Yorumunuz için teşekkürler ?

Çok güzel olmuş ama biraz da açık renk tasarımlar mı yapsanız :D
Siyahtan başkası bizi bozar :D
*aslında yapıyoruz ama paylaşmamışız burada.

Gerçekten harika gözüküyor eline koluna sağlık Asin bey.
Yasaklı olmasına rağmen yorum yazabilen Hiex Bey, sizde harikasınız. Yorum için teşekkürler ?

Üst kısımda netflix teması esas alındı, normalde biraz daha farklıydı son düzenlemeler ile bu şekli aldı. En iyi bu şekilde olabildi :D ama yorumunuzu dikkate alacağım, yorumunuz için teşekkürler ?

Yorumunuz için teşekkürler ?

Siyahtan başkası bizi bozar :D
*aslında yapıyoruz ama paylaşmamışız burada.

Yasaklı olmasına rağmen yorum yazabilen Hiex Bey, sizde harikasınız. Yorum için teşekkürler ?
Rica ederim efendim. :'D^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl